Saulutė2 parašė:
Iš kelinto karto pavyko? Ir ar padėjo?
Dar nepavyko
Trys stimuliacijos nesėkmingos, dabar po laparoskopijos, toliau vėl lauks stimuliacijos
O jūsų čia pirma stimuliacija?
Saulutė2 parašė:
Iš kelinto karto pavyko? Ir ar padėjo?
Dar nepavyko
Trys stimuliacijos nesėkmingos, dabar po laparoskopijos, toliau vėl lauks stimuliacijos
O jūsų čia pirma stimuliacija?
laukiam123 parašė:
Dar nepavykoTrys stimuliacijos nesėkmingos, dabar po laparoskopijos, toliau vėl lauks stimuliacijos
![]()
Man 3stimuliacija šiuo metu, o kaip jums po laparaskopijos? Kada galima vėl bandyti bus?
Saulutė2 parašė:
Man 3stimuliacija šiuo metu, o kaip jums po laparaskopijos? Kada galima vėl bandyti bus?
Po operacijos tai buvo tikrai sunku apie savaitę laiko, bet išgyvenau. Su kiaušintakiais viskas buvo gerai, puikiai pratekami, bet rado šiek tiek endometriozės židinių ir pas mane laisvo skysčio būna, tai jį pašalino. Bandyti leido jau kelios dienos po operacijos, aišku nepersistengiant.
laukiam123 parašė:
Po operacijos tai buvo tikrai sunku apie savaitę laiko, bet išgyvenau. Su kiaušintakiais viskas buvo gerai, puikiai pratekami, bet rado šiek tiek endometriozės židi…
O kada leisitės vėl vaistus? Jums pks buvo?
Pradžioj gėrėt letrozolį paskui leidotės ovitrele ir po ov progesterona gėrėt? Man šita stimuliacija dar su vaistais jei nepavyks tada darys kiaušintakių pratekamuma
Saulutė2 parašė:
Pasidalinkite iš kelinto karto pavyko pastoti su ovitrele ir gepretix progesteronu?
Nepavyko
Tėja123 parašė:
As bandau 2 stimuliacija su letrozole
Linkiu sekmes!
Tėja123 parašė:
As bandau 2 stimuliacija su letrozole
Man 3 stimuliacija plius ovitrele ir progesteronas
12 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai