Kristin_ parašė:
Man tokiu laiku išrašė dėl spaudimo ir pulso Dopegit![]()
Man nieko nerašė aš negyvenu mieste norisi numušti bet nežinau nei kaip nei ka daryti
Žeimių g. 19, JonavaKristin_ parašė:
Man tokiu laiku išrašė dėl spaudimo ir pulso Dopegit![]()
Man nieko nerašė aš negyvenu mieste norisi numušti bet nežinau nei kaip nei ka daryti
Mažoji mamytė parašė:
Sveikos turiu dideli spaudima ir arba pulsa .
Laukuosiu 36 sav pagal gyditoja o pagal programėle 37 gal galma širdies lašu išger…
Jums į priėmimą reikėtų su dideliu spaudimu jau vykti. Mane su šiek tiek pakilusiu paguldė na ir pagimdžiau aišku 😁
Mažoji mamytė parašė:
Sveikos turiu dideli spaudima ir arba pulsa .
Laukuosiu 36 sav pagal gyditoja o pagal programėle 37 gal galma širdies lašu išger…
Man termino dieną pakilo spaudimas 140/95 tai iškart siuntė į stacionarą ir guldė stebėjimui. Tad gal žinokit geriau pasirodykit gydytojams
Gera žinia mažylių besilaukiančioms mamytėms!
Ateinant mažyliui į pasaulį, jauniesiems tėveliams atsiranda papildomų rūpesčių, kaip sklandžiai užtikrinti pirmąsias naujagimio dienas ir atsirandančius vaikučio poreikius. Jaunoms šeimoms neretai iškyla naujų sunkumų kaip subalansuoti šeimos biudžetą, kad naujagimiui pirmosios dienos prabėgtų ramiai ir prasmingai. Jonavos savivaldybės meras ir Jonavos rajono savivaldybės taryba, skatindami gimdymus ir palaikydami jaunas šeimas bei atsižvelgdami į demografinę situaciją rajonuose, priėmė sprendimą Nr. 1TS-58 nuo 2022 m. balandžio 21 d.: „kiekvienai šeimai, kurios naujagimis gimė VšĮ Jonavos ligoninės Akušerijos ginekologijos skyriuje, nepriklausomai nuo to kur yra deklaruota tėvelių gyvenamoji vieta, skirti vienkartinę 129 Eur išmoką.“
Kviečiame jaunas šeimas pasinaudoti skatinimo galimybe bei atvykti susipažinti ir gimdyti Jonavos ligoninės Akušerijos ginekologijos skyriuje. Skyriaus personalas maloniai pasiruošęs priimti būsimąsias mamas!
Esant poreikiui pasikonsultuoti su Jonavos ligoninės gydytoju akušeriu ginekologu galima telefonu 8-349-69112
goshyte parašė:
Gera žinia mažylių besilaukiančioms mamytėms!
Tai bus skiriama tie 120€ vietoj kraitelio ir dar papildomai nuo šių m 129€?
Stebukl3lis parašė:
Tai bus skiriama tie 120€ vietoj kraitelio ir dar papildomai nuo šių m 129€?
Vat čia man irgi žinokit klausimas, bet mano nuomone, bus ir kraitelio suma ir už gimdymą Jonavos ligoninėje🧐 nes kraitelį gauna tik Jonavoje ir rajone deklaruoti tėvai, o šitą skatinąmąją išmoką gaus bet kuri mama pagimdžiusi VšĮ Jonavos ligoninė☺️
goshyte parašė:
Vat čia man irgi žinokit klausimas, bet mano nuomone, bus ir kraitelio suma ir už gimdymą Jonavos ligoninėje🧐 nes kraitelį gauna tik Jonavoje ir rajone deklaruoti t…
O kur čia reiktų kreiptis?🤔
Sveikos moteris noriu gimdyti jonavone turiu neščiuju hipertenzija man yra 37 ir dvi dienos ar leistu gymdyti jonavoje ? Nes kitur tikrai negymdysiu nei antroje ligoninėja nei kauno klinikomse grieštai ne gal kad žinot man labai svarbu ?
Ir dar klausimukas juk negali neprijimti jai tu atsisakai kitur važuoti ?
Mažoji mamytė parašė:
Sveikos moteris noriu gimdyti jonavone turiu neščiuju hipertenzija man yra 37 ir dvi dienos ar leistu gymdyti jonavoje ? Nes kitur tikrai negymdysiu nei antroje lig…
Tiksliausiai jums atsakytu pasiskambinus į Jonavos akušerinį skyriu
Aš ten skambinaus dėl ar su gestaciniu diabetu priimtu gimdyti
O neštumo gale taip pat išlindo aukštas spaudimas tai ir vaistų davė ir po gimdymo stebėjo labai ir kai pakildavo iškart duodavo vaistų
Sveikos. Norėjau pasiklausti Jonavos ligoninėje gimdžiusių moterų, kokia čia tvarka su epiziotomija: tarpvietę kerpa reikia ar ne, ar vistik gerbia moters pasirinkimą nekirpti (kirpti tik kraštutiniu atveju, pvz., krentant vaikučio širdies tonams)? Ar leidžia pasirinkti, pakeisti gimdymo padėtį, ar "jeigu nesigulsi, išeisiu iš palatos"? Yra vonia, ar tai reiškia, kad priima gimdymus vandenyje, ar ši vonia labiau skirta atsipalaidavimui? Ar akušerės žmogiškos, jautrios, ar jūs susidūrėte su grubiomis, nepagarbiomis darbuotojomis? Man pirmas gimdymas - viskas baisu... 🙈 Būčiau labai dėkinga už jūsų atsakymus. 🙏
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai