LaMona parašė:
Prl per aukštas. Svarbiau, kad rytinis kraujas prl būtų. Tai išsitirkit prl ir makroprl iš vieno kraujo.
ojeiii, ačiū LaMona
Prolaktino kiekio padidėjimas gali lemti nevaisingumą ir riboti galimybes susilaukti kūdikio. Ši būklė dar vadinama hiperprolaktinemija. Skaityti
visą straipsnįLaMona parašė:
Prl per aukštas. Svarbiau, kad rytinis kraujas prl būtų. Tai išsitirkit prl ir makroprl iš vieno kraujo.
ojeiii, ačiū LaMona
LaMona parašė:
O persileidimams itakos turi?
Delfiukė parašė:
Man buvo pakilęs bet tik po pirmo ketvirtadalio o toliau pfu pfu pfu viskas gerai, mano prie aukštesnių spaudimas. O gydytojai sakėt?
Ne, dar nesakiau.
Delfiukė parašė:
Manau viskas bus gerai kad eisit kartotisėkmės ir praneškit kiap seksis
![]()
Kristinele86 parašė:
O persileidimams itakos turi?
Man gydytojas aiškino, kad neturi. T.y. nuo per aukšto prl nepersileidžiama. Juk prie nėštumo turi prl kilti. Prl gamins pienuką, kurį vaikas valgys. Bet iki apvaisinimo jis kenkia kiaušialąstėms. Man buvo liepta bromą vartoti tik iki kol kiaušialąstės organizme buvo. O po to jau nevartoti liepė, nors nei implantacijos dar buvo, nei hcg dienos. Vienu žodžiu aš gal kokios 4 d iki hcg išsityriau prl ir jis buvo beveik 1000, nes bromo jau nebevartojau. Ir va pagimdžiau
LaMona parašė:
Man gydytojas aiškino, kad neturi. T.y. nuo per aukšto prl nepersileidžiama. Juk prie nėštumo turi prl kilti. Prl gamins pienuką, kurį vaikas valgys. Bet iki apvais…
Ta prasme, kai pastoji reikia nutraukt broma? Nes prisiskaiciau, kad kurios staigiai metusios broma, persileidzia.
TVTB parašė:
Atsiprašau Delfiuke![]()
bet aš nerandu to Palniuko![]()
Planiukas mūsų planuojame 2018 žirniukus pirmame lape
Kitoje temoje
Ben
Kristinele86 parašė:
Ta prasme, kai pastoji reikia nutraukt broma? Nes prisiskaiciau, kad kurios staigiai metusios broma, persileidzia.
Bent jau man gydytoja sakė, jei pastočiau, tai bromą nutraukti.
Kikimar parašė:
Ben
Visi gydytojai pasakoja skirtingai kaip elgtis su bromu nestumo metu, isklausiau 3 nuomoniu, 1 nutraukti is karto, 2 kad palengva, as uz tai kad nutraukti palengva, nes teisingai mano gine sako kad bet koki hormonini vaista reikia nutraukti po truputi. Tai del bromo sake kad per dvi savaites, mazinant kieki o poto ilgininant vartojimo tarpus
GyvenantiPuikiai parašė:
Planiukas mūsų planuojame 2018 žirniukus pirmame lapeKitoje temoje
![]()
ah supratau, tai jis indentiškas kaip VK puslapyje
tiesiog nukopintas
galima būtų ji tuomet pakoreguoti, pvz PRL nurodyta kad darytis 7dpo, bet pasirodo ne, iš čia sužinojau ir iš kitų temukių , kad PRL galima darytis bet kurią ciklo dieną, ir būtų galima dadėti, prie PRL kartu pasidaryti ir makroPRL, ne vėl gi iš čia sužinojau, kad išgrynantas makroPRL parodo teisingesnius skaičius
AMH galima būtų dadėti
Homoceistiną dar galima dadėti, jis taip įtakoja pastojimą, normos yra nuo 3 iki 15, bet pastojimui ideliausia 6-7.
Dar būtų gerai, surašyti normas kurios geriausios pastojimui, kad ir PRL ir PRG, kad suprasti, kad vykstą OV
Vitaminas D
Galbūt spermogramos patalogijimos paaiškintos, nereikėtų ieškoti ilgai info, kas yra oligospermija , azoospermija ir pan.
Čia pastebėjimai, bet manau būtų aktualu mergaitėmsm, jei būtų informatyvesnė info, nei tik nukopinta
Manau kiek daugiau aiškumo įneštu
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai