Fione parašė:
Sveikinu🌷
As jusu vietoje rytoj dar pakartociau hcg-jis turetu dvigubeti kas 48 val , butina…
Ačiū ❤️ bandysiu ryt gauti vietą vizitui pakartotiniam tyrimam 💐
Fione parašė:
Sveikinu🌷
As jusu vietoje rytoj dar pakartociau hcg-jis turetu dvigubeti kas 48 val , butina…
Ačiū ❤️ bandysiu ryt gauti vietą vizitui pakartotiniam tyrimam 💐
ginsab parašė:
Sveikos, vakar turejau persileidima 6savtai pirmas man nestumas buvo.. gal turit rekomendaciju privaciu kliniku - ginekologu Kaune? Kad priziuretu pries vel pas…
Elina Žurman Northway klinika, labai rekomenduoju, pati dabar lankausi. Manau ir Jums padėtų.
Panos,pabūsiu aš dabar "kodėlčiukas"
manau daugelis jūsų jau turi po atžalą,o man tai pirmas nėštumas,tad ir baimių daug ir nepatirtų jausmų. Merginos klausimas,ar normalu jausti pilvo maudimą,neskauda,bet karts nuo karto tai kiaušidės sumaudžia,tai pačią gimdą,maudimas toks,kaip prieš mm. Kiek skaitau,kad merginom taip būna tomis dienomis,kai turėtų teoriškai prasidėti mm, bet man jos jau pagal kalendorių ir pasibaigt turėjo,bet vis tiek pamaudžia
pirmas nėštumo mėnuo,pas daktarę tik pirmadienį, šiek tiek neramu
ingridosb parašė:
Panos,pabūsiu aš dabar "kodėlčiukas"manau daugelis jūsų jau turi po atžalą,o man tai pirmas nėštumas,tad ir baimių daug ir nepatirtų jausmų. Merginos klausimas,…
nėštumo metu visokie skausmeliai, pamaudimai yra normalu. aišku, jei tai kelia didelį diskomfortą, skausmas stiprėja - reiktų pasitikrinti.
Faustaa parašė:
nėštumo metu visokie skausmeliai, pamaudimai yra normalu. aišku, jei tai kelia didelį diskomfortą, skausmas stiprėja - reiktų pasitikrinti.
Diskomforto nekelia, galbūt sėdimas darbas savo daro,pilvelis vis tiek spaudžiamas,gal sakau dėl to,nes gulint iš vis nieko nejaučiu tokio....
ingridosb parašė:
Diskomforto nekelia, galbūt sėdimas darbas savo daro,pilvelis vis tiek spaudžiamas,gal sakau dėl to,nes gulint iš vis nieko nejaučiu tokio....
taip, gali būti. tiesiog dažniau pavaikščiokite, keiskite sėdėjimo pozas ir pan.
ingridosb parašė:
Panos,pabūsiu aš dabar "kodėlčiukas"manau daugelis jūsų jau turi po atžalą,o man tai pirmas nėštumas,tad ir baimių daug ir nepatirtų jausmų. Merginos klausimas,…
Normalu tikrai..tempe maude pamenu...net kai pilvuko dar nesimate
ingridosb parašė:
Pirmo trimestro metu nuolat tempė, maudė, gimda plečiasi, dideli pokyčiai organizme. Aišku, jei būtų diegiantis skausmas, tai jau nėra ok, bet visi pamaudimai normalu.
ingridosb parašė:
Skausmo nėra,bet toks,kaip ir sakot maudimas,tempimas,lyg keistas jausmas kirksnyje, na pirmadienį eisiu pas daktarę gal daugiau supažindins su visais pokyčiais 😄…
Tai nepamirskit, kad keiciasi hormonu balansas, laisveja sanariai, pleciasi gimda ir tt. Prasidejo uraganiniai pokyciai organizme🙂
11 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai