LaMona parašė:
Kurią cd prg toks? O amh kokios normos? Kažkoks aukštokas atrodo. Gal matavimo vnt kiti
Prg 22 cd dariausi, amh 22,08norma nuo 1,87-68,80 tai sakė prg mažas...
LaMona parašė:
Kurią cd prg toks? O amh kokios normos? Kažkoks aukštokas atrodo. Gal matavimo vnt kiti
žaiaakė parašė:
O kokia ciklo trukme, siaip pi 21 cd ir daromas prg paziureti ar vyksta ovuliacija, jei po ovuliacijos tai per mazas, ta prasme rodo nepilnaverte ovuliacija, bet neaisku kada jums ovuliacija, gal dar bus
Koks jusu ciklas? Kiek dienu
Tikrai idomu kokie matavimo amh, bet galima speti kad reservas geras
22 cd jei ciklas 28 dienos, bet jei jusu ilgesnis tai or ovuliacija turi buti veliau
Fauna-TVTB parašė:
O kokia ciklo trukme, siaip pi 21 cd ir daromas prg paziureti ar vyksta ovuliacija, jei po ovuliacijos tai per mazas, ta prasme rodo nepilnaverte ovuliacija, bet ne…
Tai mano cd 28, sakė, kad per mažai prg...tai išrašė nuo vasario 20 prg gerti...
Fauna-TVTB parašė:
O kokia ciklo trukme, siaip pi 21 cd ir daromas prg paziureti ar vyksta ovuliacija, jei po ovuliacijos tai per mazas, ta prasme rodo nepilnaverte ovuliacija, bet ne…
Taip jau po ovukiacijos čia...rašė, kad šį tyrimą atlikti turėjau nuo 20-22 d.aš atlikau 21-22 d.nepamenu tiksliai...
žaiaakė parašė:
Taip jau po ovukiacijos čia...rašė, kad šį tyrimą atlikti turėjau nuo 20-22 d.aš atlikau 21-22 d.nepamenu tiksliai...
Tai tada taip, mazokas prg
žaiaakė parašė:
Taip taip. Gerai atlikote. Akivaizdžiai per žemas prg. Gal tik to ir pakaks - pavartosite prg ir pastosite
LaMona parašė:
Taip taip. Gerai atlikote. Akivaizdžiai per žemas prg. Gal tik to ir pakaks - pavartosite prg ir pastosite
Dėkoju už palaikymą❤️ man šiuo metu labai reikia...
Dėl užakusios kairės kiaušydės užsiregistravau mokamai nuotoliniai konsultacijai į Norway med.centrą...noriu, kad šiuo klausimu mane pakonsultuotų...nes sukėlė nerimo tas...
žaiaakė parašė:
Dėkoju už palaikymą❤️ man šiuo metu labai reikia...
Dėl užakusios kairės kiaušydės užsiregistravau mokamai nuotoliniai konsultacijai į…
Sveika. Ir man vienas nepratekantis... 3 metai kelio ir visgi tik su IVF pavyko pasiekt norimo rezultato. Lankiausi Northway Klaipėdoj.
1 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai