reda89 parašė:
Tikiuosi dabar iki galo viskas bus gerai nes vistiek tas nerimas ir baime lydi vis mane..![]()
Reda sveikinu jus, ir smalsumo vedama paklausiu o po kiek laiko jus vel bandet susilaukt zirniuko?
Savaiminio persileidimo rizika yra didžiausia pirmojo trimestro metu: juo baigiasi apie 15 procentų visų žinomų nėštumų. Skaityti
visą straipsnįreda89 parašė:
Tikiuosi dabar iki galo viskas bus gerai nes vistiek tas nerimas ir baime lydi vis mane..![]()
Reda sveikinu jus, ir smalsumo vedama paklausiu o po kiek laiko jus vel bandet susilaukt zirniuko?
loretukas159 parašė:
Ryt gali but per velu nes jie man liepe atvaziuot 7 ryto o pries tai Dave tabletes 2 kurias turiu isgert 5 ryto net nzn mama ramina sako taip turi but Kai ja…
Liudna, bet taip jau yra, taip dirba musu smegeneles.... As net po 6 dienu kraujavimo kai vaziavau i ultragarsa tikejausi isgirst, oj viskas gerai. Dabar po visko logiskai jau suprantu kad nieko nebuvo galima padaryti
MiglaNakty parašė:
Liudna, bet taip jau yra, taip dirba musu smegeneles.... As net po 6 dienu kraujavimo kai vaziavau i ultragarsa tikejausi isgirst, oj viskas gerai. Dabar po visko l…
Va va smegeneles Kai Kai cia pradedi dziaugtis atrodo norisi saukt visam pasauliui as vel mama busiu ir stai tau likimas pergalva padauzia ir sako nusileisk zemen aplanko liudesys pagieza ir savigrauza ka ne taip padariau ne ta maistas suvalgiau ar per daug kavos isgeriau pradedi save kaltint visa nakti akiu nesumerkiau pirmas nestumas ir buvo netiketas bet be komplikaciju pati pagimdziau viskas ok . cia ne perseniausiai ir suzinai kad nescia ir bang tokia nesamone net nesitiki..... kaip taip buna kodel ir panasiai....
loretukas159 parašė:
Ryt gali but per velu nes jie man liepe atvaziuot 7 ryto o pries tai Dave tabletes 2 kurias turiu isgert 5 ryto net nzn mama ramina sako taip turi but Kai ja…
Na jei jau isgersit tabletes tai jau kad ir kad ten yra to nebebus.. tad jei yra galimybe isgirskit dar viena nuomone ar tikrai si karta nepavyko.. ir tada ramiai jums padarys isvalyma.. o kai atsigausit bandysit vel..
loretukas159 parašė:
Aciu
po pirmos nelaimes sulaukus pirmuju mm bandem ir iskart uzkibo.. bet deje augo tik puslyte o vaisiaus nebuvo.. tada vaistais vale man, buvo rugsejo pradzia.. bet as labai ilgai kraujavau tai kai vel patikrino pasake kad liko dar kresuliukas ir laukim mm gal pasisalins.. spali po mm patikrino sako tebera.. paskyre laika jau lapkriciui kad darys abrazija nes reik isvalyt bet as susirgau vel mm ir po ju kai patikrino nieko nebebuvo.. tad nuo gruodzio menesio kai baiges mm ir pasake kad svaru vel pradejom planavima ir sausio menesi as pastojau
jei yra persileidimas kiek laiko mazdaug kraujuojama. nesman ketvirtadieni iskrito toks vidutinio dydzio kresuliukas o vakar visa diena biski tepliojo siandien jau visiskai nieko. tai klausimas ar jau issivale ar kazkas negerai ir reik i ligonine vaziuot? skaudet nieko neskauda
Violeeeta parašė:
Sveikutes, gal kam buvo Nėštumas su cista? Ar yra dėl ko nerimauti?![]()
Violeeeta parašė:
Violeeeta parašė:
Man buvo.nestumine geltonkune. Daktare ramino. Kad ilgainiui gimda pati ja sunaikina. Kiek tikrinausi man ji augo.
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai