tomasyte parašė:
siaip jau vakar vakare ir siandien pabudau su madenimu kaip pries menesines.tai labai tikiuos kad pavyks naturaliai issivalyt ir greiciau kita angeleli planuoti. o …
O kiek savaiciu jums?
Savaiminio persileidimo rizika yra didžiausia pirmojo trimestro metu: juo baigiasi apie 15 procentų visų žinomų nėštumų. Skaityti
visą straipsnįtomasyte parašė:
siaip jau vakar vakare ir siandien pabudau su madenimu kaip pries menesines.tai labai tikiuos kad pavyks naturaliai issivalyt ir greiciau kita angeleli planuoti. o …
O kiek savaiciu jums?
Sveikos merginos turit klausimeli uzvakar su vyru turejom lytinius santykius p.o. ju pasirode kraujas sunerimau uzkart lindau i intika skaitinetis apsiraminau kad viskas ok nes kartais po sex taip buna.vakar turejau vizita pas daktaro suzinojau baisia naujiena dare skana ir nemate kad plaktu sirdele pasake kad yra 7 sav ir tokiame laike ji jau plaka apsiverkiau ir nieko nebenorejau girdeti tik grizusi namo pradejau dometis kas kur kaip jie nori penktadieni daryt man valyma nes vaisius yra perzengias 3cm su pilna narkoze. Bet manes nepalieka mintis gal jie persiziurejo gal Jis mazesnis gal del to nemate sirdeles....labai skaudu man nzn ka daryt gal yra kam buvo panasiai atsiliepkit
ingunaite parašė:
Kiek pas jus savaiciu buvo ? Kaip tikrina kita diena vaginaliniu?
Man buvo 13 savaičių . Tukrino mane kiekviena diena kai pradėjo duoti vaistus dėl persileidimo
loretukas159 parašė:
Sveikos merginos turit klausimeli uzvakar su vyru turejom lytinius santykius p.o. ju pasirode kraujas sunerimau uzkart lindau i intika skaitinetis apsiram…
Bandykit gal nueit pas kita gine kad padarytu dar karteli echo nes ne karta esu skaicius kad tarkim po savaites sirdele jau plaka.. man byvo 7sav bet vaisius atitiko tik 5sav.. tai dave dar dvi sav pradet kraujuot savaime arba darys isvalyma.. per tas dvi savaites du kartus tikrino kad gal paaugo ir buvo velesnis pastojinas bet per jas leliukas nei 1mm nepaaugo tai tikrai buvo zuves tad rania sirdim dariau isvalyma kad jam padet nebeimanoma.. antra karta man 8sav pasake kad nieko nera tik puslyte.. tada jau norejau kuo greiciau viska susitvarkyt ir po keliu dienu pasidariau isvalyma bet jau vaistais.. bet iki siol lirba mintia kad gal reikejo palaukt bent savaite.. gal jie bligai paziurejo, gal nepamate nes veliau pastojau.. na vienu zodziu kas buvo tas buvo.. dabar va vel laukiuos.. jau 3kart maciau savo zirniuka.. po kol kas augam gerai.. labai jo laukiam.. svarbiausia po isvalymo neuzsidarykit savy.. isliekit visa skausma vyrui, draugei, mamai ar cia forume.. merginos supranta skausma si ir tikrai pades kuo gales.. tai paliks kazkiek lengviau, greiciau uzsimirsit ir galesit meginti dar karteli. O jis manau jau bus sekmingas..
reda89 parašė:
Bandykit gal nueit pas kita gine kad padarytu dar karteli echo nes ne karta esu skaicius kad tarkim po savaites sirdele jau plaka.. man byvo 7sav bet vaisius atitik…
Man vakar Kai dare echo dare per vidu ir p.o. to pradejau kraujuoti kol nelenda ten nieko nera kraujo nieko nesuprantu pati ka daryt as matai airijoj esu Tai nzn net kur ir kreiptis
reda89 parašė:
Bandykit gal nueit pas kita gine kad padarytu dar karteli echo nes ne karta esu skaicius kad tarkim po savaites sirdele jau plaka.. man byvo 7sav bet vaisius atitik…
sveikute
uhu kaip smagu matyti tavo auganti pilvuka
taip dziaugiuosi uz tave
loretukas159 parašė:
Man vakar Kai dare echo dare per vidu ir p.o. to pradejau kraujuoti kol nelenda ten nieko nera kraujo nieko nesuprantu pati ka daryt as matai airijoj esu Tai…
Hmmm... na gal bandyk ryt kai nuvaziuosi pas juos paprasyt kad dar karta paziuretu.. nes vistiek ir per dvi dienas gal butu bent 1mm paauges.. net nzn ka patart.. pati irgi ne lt gyvenu tai pas privacius ginekologus vaziuoju virs 100km.. nes salia nieko nera.. sunkus atvejis..
0Tėja0 parašė:
sveikuteuhu kaip smagu matyti tavo auganti pilvuka
taip dziaugiuosi uz tave
![]()
Tikiuosi dabar iki galo viskas bus gerai nes vistiek tas nerimas ir baime lydi vis mane..
Kaip tavo vyriokai auga? Jau dideli kokie
reda89 parašė:
Hmmm... na gal bandyk ryt kai nuvaziuosi pas juos paprasyt kad dar karta paziuretu.. nes vistiek ir per dvi dienas gal butu bent 1mm paauges.. net nzn ka patart.. p…
Ryt gali but per velu nes jie man liepe atvaziuot 7 ryto o pries tai Dave tabletes 2 kurias turiu isgert 5 ryto net nzn mama ramina sako taip turi but Kai jau kraujuoji nors biski jau pozna ka gelbet bet man kirba gal ne gal Dar yra ten zirniukas bandysiu pas lenkus vaziuot gal priims emergent apontmentui
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai