giedrianka parašė:
Malonu ir man
mano gimdymas buvo sunkus, ligoninej is viso praleidau 6 dienas, man gimti vaikiukas velavo 16 dienu, is pradziu pora dienu skatino gimdyma, kentejau saremius, kol galiausiai maziuko sirdis pradejo silpniau plakti ir nusprende daryti cezari. Po cezario oparecijos dar pora dieneliu pabuvau ligoninej, bet labai greitai gijau, jau po savaiteles judejau normaliai, dabar tik liko sustiprint pilvo presa ir mesti svori
Pats gimdymas jau man uzsimirso, bet draugas viska dar prisimena su nuoskaudom, jis visada buvo salia. bet apie antra kleckiuka dar nenoriu pagalvot, perbaisu butu vel viska iskest. Tik jokiu budu negazdinu, galbut tavo gimdymas praeis labai sklandziai ir graziai
Aciu ir uz komplimentus mano suneliui
Auga gerai ir labai greit
siek tiek paberimo yra ant veiduko, bet mum jis netrukdo, gal praeis greit
Pasalpas dar juk gausi po gimdymo, tada ir bs matyt ar skirs tau vienkartine, ja galima tvarkytis kol vaikui sueina 3 menesiai
As dabar tvarkausi pasalpas, tai bus matyt kaip greitai viska man sutvarkys.
Vajetau nu ir iskankino tave....
Mane net siurpas nukrete.... Gerai , kad palaikyma is draugo turejai,o tai nuprotet galima tiek laiko kankinantis... Keisti jie cia, kad taip atsainiai ziuri i skausma, nu uz naturaluma anglai labiau... Tikiuosi , kad man geriau pasiseks, kol kas nebijau gimdymo, tik zinau , kad jokiu budu viena nenoriu gimdyti, kad vyras salia butu, nors pries pastodama buvau kitokios nuomones, kad jam ten gal ne vieta... bet dabar tai nezinau, atrodo kad ir dabar saugiau jauciuosi, kai zinau kad jis bus salia... Seip noreciau naturaliai gimdyti, be epiduru, bet kazi kaip cia bus, pamatysiu atejus laikui... Nes man jau buvo praita savaite uzeje nakti paruosiamieji saremiai, tai spejau pagalvot apie gimdyma, kad bus dar skaudziau.... Sakykit o ar jum buvo tokie, kadangi savo midwife neprisiskambinu, negaliu pasiteiraut daugiau apie ta skausma... ketvirtadieni eisiu pas kita, bet mamukai, kokia ji vista atsiprasant, kelis kart ejau, nezinau gal ji jaucia koki barjera kalbos, kad as uzseniete, nezinau, arba ji nk neismano...