2012.02.13 20:32 (prieš 14 m.)
lincike123 parašė:
as ir laukiu ir sapnuoju, bet sapnuoju kad berniukas gimsta, tik gal vakar nakti sapnavau kad mergaite, o seip visad berniuka... o laukiu nesulaukiu kada ateis ta diena, kai pagalvoju kad pamatysiu, net asaros man kaupiasi, nors seip nesu jau labai jautri, bet lelyte sugeba sujaudinti mane.....
jooo , as irgi pagalvoju apie gimima , apie tai kad turesiu maziuka pagaliau , tai asaros pradeda kauptis akyse , tai man atrodo taip nepaprasta , toks stebuklas
dar vakar kai sedejau tarp mazu leliuku tai isvis , vis galvojau kada as toki klecka turesiu
na bet jau greitai , dar trys menesiukai
vakar buvo kazkas pilvukuj uzeje , va jei ne tevu darzelis nezinau kaip butu pasibaige , galvojau kad cia normalu o pasirodo ne ... pradejo pilvuka skaudeti , lyg per mmmmm toks maudimas , , kentejau dvi dienas ir parasiau i foruma , sakau gal dar kuriai taip kaip man
tai va patare man kuo greiciau skambintis i ligonine ir pasiklausti ,,, paskambinau , liepe vaistu isgerti , ir ziureti kas bus ... bet aciu D , praejo , padejo paracetamolis . jei ne tevu darzelis ir buciau kentejus gal ir iki siol , ir neaisku kaip butu pasibaige ... kartais pagalvoju ka as be situ mamyciu daryciau