onnellisuus parašė:
As irgi issitiesiu bet labai tempia oda raumenis irgi net nemalonu kartais buna.
Jau kas nors miega normaliai? Tiesiai ant nugaros?![]()
As dar irgi sulenktom kojom ir pakelta galva
nes ziauriai tempia😂😂
onnellisuus parašė:
As irgi issitiesiu bet labai tempia oda raumenis irgi net nemalonu kartais buna.
Jau kas nors miega normaliai? Tiesiai ant nugaros?![]()
As dar irgi sulenktom kojom ir pakelta galva
nes ziauriai tempia😂😂
As dar su pagalve po keliais, nors jau pentadieni bus menesis po operacijos. Bet ka darysi, kai pagalve po kojom pasikist susigalvojau tik praieta savaite
Siaip esu pilnumoj issitiesus, skausmu jokiu, apart to, kad ilgiau pasedejus, issitiesimas nera labai malonus.
Tempimas dar jauciasi, bet as ir i ji ziuriu teigiamai, nes tai tik maza smulkmena kelyje i svajones issipildyma
Praeivė parašė:
As dar su pagalve po keliais, nors jau pentadieni bus menesis po operacijos. Bet ka darysi, kai pagalve po kojom pasikist susigalvojau tik praieta savaite![]()
Aš irgi su pagalve po keliais. Sakykit o randą užklijavus vaikštot ar jau nebe?
Dvynukai-mergytės parašė:
Dar uzklijuotas. Bet ko gero, po sio penktadienio jau teks nuogu randu vaiksciot
Ir bamba dar klijuoju, nezinau, ar gerai darau, bet kadangi instrukciju nusiklijuot negavau, tai nenoriu rizikuot.
Na man po 5 paru sake nusimaudyt ir visus pleistrus nusiklijuot. Tai liko tik juosteles specialios ant pjuvio vietos 🙄
TStela parašė:
Na man po 5 paru sake nusimaudyt ir visus pleistrus nusiklijuot. Tai liko tik juosteles specialios ant pjuvio vietos 🙄
Jo, turiu omenyje tuos rudus ant pjūvio vietos. Ko gero mėnesį reik jį turėt, ir po to jau nuimti ir nuogai būt..
Jo, turiu omenyje tuos rudus ant pjūvio vietos. Ko gero mėnesį reik jį turėt, ir po to jau nuimti ir nuogai būt..
Pas mane tokiu rudu kaip pas jus nera ir neturejau 🙂
Na man bus 3 nepilnai savaites ir nuimyi sake, tada pleistrus nuo randu klijuoti. Jie labai gerai, prilaiko zaizda, isbuna 5-7 paras, pastoviai drekina.
Paula.L parašė:
Na man bus 3 nepilnai savaites ir nuimyi sake, tada pleistrus nuo randu klijuoti. Jie labai gerai, prilaiko zaizda, isbuna 5-7 paras, pastoviai drekina.
Tuos silikoninius turit omenyje? Tai užklijuojat 5 dienom, po 5 dienų naują ar tą patį tik nuplovus ar kaip?
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai