Paula.L parašė:
Nieko
Baisaus, krutines spenelius labiau buvo nemalonu.
Oi, siurpas net nuejo😁
Paula.L parašė:
Nieko
Baisaus, krutines spenelius labiau buvo nemalonu.
Oi, siurpas net nuejo😁
TStela parašė:
Zodziu, sake nusiimt tuos pleisyrus ir ten lieka tokios juosteles ant viso pjuvio. Nu nieko dar tas pjuvis buvo, kai nuemiau nuo bambos pleistra atsijungiau😑 vyras …
man irgi tas pats, vyras nerisineja, o tik bamba pradeda vakyti tai toks jausmas kad mane pykinti pradeda🙈🙈
NEKE parašė:
man irgi tas pats, vyras nerisineja, o tik bamba pradeda vakyti tai toks jausmas kad mane pykinti pradeda🙈🙈
Man db vel teko bamba nusiklijuot nes pakraujavo biski, tai betadinu tuo patepiau ir uzdejau pleistra laikinai, ryt reiks tu normaliu steriliu tvarsciu nusipirkt🙄
TStela parašė:
Aisku, nes man net dave visa instrukcija tai ten nk neraso apie tepimus
Man buvo ir vis dar yra skirtas antiseptikas purskiamas ant zaizdu po duso ir viskas. O tepalas parase ir sake instrukcijoj tik jei puliuos ar slapiuos.
Buvo pakraujavimu pries tai bet nereikejo teptis o va vienoje vietoje db matosi kad paslapiuoja tai pradejau tepti.
Tai jums tikrai tepliotis nereikia jei nera tokiu dalyku
TStela parašė:
Man db vel teko bamba nusiklijuot nes pakraujavo biski, tai betadinu tuo patepiau ir uzdejau pleistra laikinai, ryt reiks tu normaliu steriliu tvarsciu nusipirkt🙄…
O jus dezinfekuojat zaizda?
Nes man sito pakako kad nustotu pakraujavimai .
onnellisuus parašė:
O jus dezinfekuojat zaizda?
Nes man sito pakako kad nustotu pakraujavimai .
Tai as tik pirma ksrta db maudziaus tai nuiminejam nuo bambos buvo merliukas prilipes tsi matyt del to pakraujavo, antisep uzpursciau tada ir tiek, bet db persiklijavau ir dar betadin patepiau del visa ko🙄
TStela parašė:
Tai as tik pirma ksrta db maudziaus tai nuiminejam nuo bambos buvo merliukas prilipes tsi matyt del to pakraujavo, antisep uzpursciau tada ir tiek, bet db persiklij…
Pakraujavimai man sake kad normalu, jiems uztenka tik nidezinfekuoti ta vieta, gerai palikti isdziuti arba nusausinti ir galit klijuoti pleistru. O plesti geriausia po duso, tada nepakraujuoja
tuo tepalu tai mano gyd ir ji pavaduojantis sake nepiknaudziauti, tepti kai tikrai labai reikia.
Pamenu pirma karta kai ejau i dusa, baisu plest pleistrus, tept, liestis buvo
NEKE parašė:
Na man jau siandien antra savaite po op🙈🙈galvojau kad neisgyvensiu, o siandien tai tikrai jau beveik gerai- issitiesiu, siandien miegojau ant sono:)ryt varau pas gy…
As irgi issitiesiu bet labai tempia oda raumenis irgi net nemalonu kartais buna.
Jau kas nors miega normaliai? Tiesiai ant nugaros?
Nes as dar sulenktom ar truputi pakeltom kojom miegu.
onnellisuus parašė:
As irgi issitiesiu bet labai tempia oda raumenis irgi net nemalonu kartais buna.
Jau kas nors miega normaliai? Tiesiai ant nugaros?![]()
Man 13 para, jau 3-4 dienis mjegu ant sonu, krutine kai truputi paskausta nau ant nugaros, po jom turiu pasikisus maitinimo pagalve
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai