zaliaake16 parašė:
gerai panos lekiu nuo kompo jau ,nes akis jau skauda pavargusigero sestadienio vakro jums :thumb prisijungsiu ryt
![]()
iki
![]()
gero ir tau vakarelio, prispausk vyreli
zaliaake16 parašė:
gerai panos lekiu nuo kompo jau ,nes akis jau skauda pavargusigero sestadienio vakro jums :thumb prisijungsiu ryt
![]()
iki
![]()
gero ir tau vakarelio, prispausk vyreli
ramuma parašė:
niekad nebuciau pagalvojusi, kad galima tokius zodzius isgirsti is vyro
nu zinok ir as
anksciau kaip varydavom, o db
as turiu spausti ji, tai po to juokiuosi sakau kaip pastosiu duosiu tau pailseti
ramuma parašė:
tiesa, paskaiciau apie BT, tai kaip supratau, nesvarbu ten pas tave kokai ji 36 ar 37 svarbu kad pokytis butu.. ir dar jis gali buti 0.0X paklaida... tai ta savo gyvsidabrinio testa i pazasti nurasiau i nieko verta![]()
cia skaitineji ta saita kur imeciau?
Sveikos, atleiskit kad isiterpiau visai net ne i ta foruma, tiesiog man labai neramy, o sis forumas vienintelis dabar aktyvus..noriu suinoti jusu nuomone, tai sutrugdysiu
Ar gali buti kad as nescia, man menesines prasideti turejo siandien, bet 'prasidejo' vakar. nepavadinciau tai menesinemis, vakar patepliojo tokiu orandziniu skysciu keistu, siandien rudu ir jokio normalaus kraujo nera, o krutines skausmas lyg buciau nescia, tai nezinau ar as nescia ar ne.
Esu buvusi nescia pries metus, nestumas buvo nutrauktas bet mazdaug zinau ka tai reiskia..bet anksciau man menesines visikai dingo o dabar teplioja..i neskauda pilvo...esu girdejusi kad buna kad pateplioja, bet buna moterys nescios.. gal man veliau bus ir tikras kraujas ir tai reiks tikras menesines..tiesiog nesulaukiu ir neramu...gal kam buve...padekit:))aciu is anksto uz nuomones
SavanaMil parašė:
Sveikos, atleiskit kad isiterpiau visai net ne i ta foruma, tiesiog man labai neramy, o sis forumas vienintelis dabar aktyvus..noriu suinoti jusu nuomone, tai sutrugdysiu![]()
Ar gali buti kad as nescia, man menesines prasideti turejo siandien, bet 'prasidejo' vakar. nepavadinciau tai menesinemis, vakar patepliojo tokiu orandziniu skysciu keistu, siandien rudu ir jokio normalaus kraujo nera, o krutines skausmas lyg buciau nescia, tai nezinau ar as nescia ar ne.
Esu buvusi nescia pries metus, nestumas buvo nutrauktas bet mazdaug zinau ka tai reiskia..bet anksciau man menesines visikai dingo o dabar teplioja..i neskauda pilvo...esu girdejusi kad buna kad pateplioja, bet buna moterys nescios.. gal man veliau bus ir tikras kraujas ir tai reiks tikras menesines..tiesiog nesulaukiu ir neramu...gal kam buve...padekit:))aciu is anksto uz nuomones![]()
Nu pagal dabartinius simptomus tai galima teigti kad nescia, pabandyk ryt is ryto testuka padaryti
As irgi manau kad prasides, bet cia kazkaip keistai..nes jei vakar man patepliojo, tai jau nakti turejo kraujuoti kaip reikiant..nes pas mane gausios buna, o dabar tai ant toletinio popieriausi viena karta patepa, kita isvis nieko...o paketas visiskai tuscias..ir kazkaip atrodo kad kaklelis nera atviras kas budinga menesinems..jausdavavau ankciau..
as nepastoju 5 menesius jau...tiek bandziua ir tiek nieko. turejau anksciau isvalyma..tai maniau kad daugiau niekada nebepastosiu..bet jei esu dabar nescia...tai mes su draugu to laukiam kaip pamise!!!!!labai buciau laiminga...nors nemanau kazkodel...manau kad sulauksiu kraujavimo
atrodo kad atviras nes is po isvalymo kaklelis visada yra siek tiek atviras. tiek ir gimdziusioms. visada buna pirmas kartas... man niekad ciklo 40d nebuvo dabar buvo... bt nukrito 0,4 ir mmm nebuvo prasidejusios kur jau viena menesi pakrito 0,1prasidejo nu zodziu jai labai neramina testa pasidaryk
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai