zmogysta parašė:
sveikos visosnu bet ir priraset..
belieka palinket, kad visi vaiduokliai tik rysketu, memes neateitu ir viskas butu tik i gera
o as snd buvau pas gin…
O kiek laiko tau jau kad sirdute matei?
zmogysta parašė:
sveikos visosnu bet ir priraset..
belieka palinket, kad visi vaiduokliai tik rysketu, memes neateitu ir viskas butu tik i gera
o as snd buvau pas gin…
O kiek laiko tau jau kad sirdute matei?
zmogysta parašė:
nu pagal viska turetu but 7 sav ir 1d o rode, kad 5 sav ir 6d. aciu Torri nuraminaines kai pirmas nestumas tai belekoks neatitikimas ar pan jau kelia nerima.. :…
Tai musu nestumai beveik vienodi:))
rencia@ parašė:
na dar gali pakristi bt del vykstancios kiausinelio implantacijos nes sutaptu su patepliojimu daba turetum ypac stebeti bt jeigu ji pakils tai bus geras zenklas :th…
aciu , as irgi galvoju kad jei dar nenukrito iki raudonos linigos gal dar yra vilties
man mmm seip prasideda ta diena kai BKT nukrenta iki 36.7
anzeliux parašė:
Tai musu nestumai beveik vienodi:))
tik kad as pamaciau teigiama nt gerokai veliau
keliom dienom tik skiriames..bet lauksiu kito apsilankymo..tada gal jau tiksliau viskas bus
ppupa parašė:
sveikos,turiu klausimeli gal kas naudojot nt komfort (kasete)pasidariau dabar ir matau II juosteles,bijau dziaugtis kad nebutu kaip su rapipeg.?
o kada mm,jei veluoja tai galima greiciausiai sveikinti
Laila. parašė:
aciu , as irgi galvoju kad jei dar nenukrito iki raudonos linigos gal dar yra viltiesman mmm seip prasideda ta diena kai BKT nukrenta iki 36.7
kol nera mm-visada yra vilties
as dar 3dienas ta viltim pagyvensiu
ppupa parašė:
sveikos,turiu klausimeli gal kas naudojot nt komfort (kasete)pasidariau dabar ir matau II juosteles,bijau dziaugtis kad nebutu kaip su rapipeg.?
na del viso pikto jeigu nerimauji nusipirk pora nt is skirtingu firmu ir pasidaryk jeigu mm veluoja tai gali bet kuriuo paros metu jeigu jos dar tik arteja tai geriau ryte su rytiniu slapimu ir bus aisku nebereiks bijoti nors manau kad ir taip tave galima sveikinti visdelto II
zmogysta parašė:
nu pagal viska turetu but 7 sav ir 1d o rode, kad 5 sav ir 6d. aciu Torri nuraminaines kai pirmas nestumas tai belekoks neatitikimas ar pan jau kelia nerima.. :…
Didziausi ir nuosirdziausi sveikinimai! Lengvai ir sekmingai nesioti savo mazyli
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai