mamule. parašė:
Laba. Kas tas BAK?
Baltijos Amerikos Klinika, mes ten daremes dirbti apvaisinima ir ten dar yra like 6 saldyti musu snaigiukai.
mamule. parašė:
Laba. Kas tas BAK?
Baltijos Amerikos Klinika, mes ten daremes dirbti apvaisinima ir ten dar yra like 6 saldyti musu snaigiukai.
Labai smagu! Vis užeinu temą paskaityti, smagu radus žinutę. Aš taip pat maitinu mažylį, tik mano kaip matau vyresnis už jūsų.
Menstruacijos aplankė gruodį. Nežinau kaip greitai susireguliuos ciklas, kada vaisingos dienos. Pirmas leliukas is pirmo karto užkibo. Taip svajoju ir dabar pagauti!
Gile. parašė:
Labai smagu! Vis užeinu temą paskaityti, smagu radus žinutę. Aš taip pat maitinu mažylį, tik mano kaip matau vyresnis už jūsų.Menstruacijos aplankė gruodį. Neži…
Ar pastojusios planuojate ir toliau maitinti savo vyresnelius??
Margarita27 parašė:
Ar pastojusios planuojate ir toliau maitinti savo vyresnelius??
Jei pavyktu pastoti dabar, tai dar maitinciau gal iki kokiu metu, jei nesusikomplikuotu nestumas, nes per pirmus du taip vemiau, kad teko gultis i ligonine ir lasintis laselines su fiziologiniu tirpalu ir vaistais nuo pykinimo
Labukas mamytes! Na mes taip pat su vyru labai norim antro stebuklelio
siuo metu savo berniuka maitinu, ir dar planuoju maitinti kokius metus ? tikiuosi busimas nestumas leis ta daryti ? jau 4 men stengiames pagauti savo zirniuka, bet menesines gal dar pilnai nesusireguliavusios, nes buna veluoja, ciklas pailgejes, lyginant pries pirmaji nestuma
tai va dabar uz 6 dieneliu turetu buti nelaukiamos mm, labai tikiuosi ju ir nesulaukti
visoms planuojancioms sekmes!
gandriuke7 parašė:
Labukas mamytes! Na mes taip pat su vyru labai norim antro stebukleliosiuo metu savo berniuka maitinu, ir dar planuoju maitinti kokius metus ? tikiuosi busi…
Ir jums sekmes
as irgi pagaliau sulaukiau menesiniu praeita savaite, tai planuojam darbuotis ta linkme...
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai