Pipirelis parašė:
aš gaudau, 12 cd. dar pusėtini![]()
Siandien 19 val
Pipirelis parašė:
Siandien 19 val
Pipirelis parašė:

Cia tik man neteisinga cd rodo, nemoku pakeist mm dienos, tai prie visu viena diena reikia pridet 😂 dariau ir clear blue ov testa tai dar nebuvo sypseneles
Ramunele22 parašė:
Cia tik man neteisinga cd rodo, nemoku pakeist mm dienos, tai prie visu viena diena reikia pridet 😂 dariau ir clear blue ov testa tai dar nebuvo sypseneles
Ryt pasibandykit, kad toks ryškus dabar, gal su rytiniu jau šauks
ne pro šalį ir vyrą pasivest į šoną👄
Pipirelis parašė:
Ryt pasibandykit, kad toks ryškus dabar, gal su rytiniu jau šauksne pro šalį ir vyrą pasivest į šoną👄
Bandyt su rytiniu?
Pipirelis parašė:
Ryt pasibandykit, kad toks ryškus dabar, gal su rytiniu jau šauksne pro šalį ir vyrą pasivest į šoną👄
As galvoju kad dar truksta siandien, bet ryt jau tikiuosi teigiamo, kaip idomu man, pirma kart toki rysku pamaciau 😂
Ramunele22 parašė:
Apačioje pasirinkit Calendar ir tada Edit period ir galit nuimt ir pridėt mm dienas 😉
Plunksna parašė:
Apačioje pasirinkit Calendar ir tada Edit period ir galit nuimt ir pridėt mm dienas 😉
Bandziau, paspaudziu mm diena kada buvo, tada save bet vistiek grizta i pradini ir rodo kad mm diena buvo viena diena veliau nei is tikro 🤔
saulz parašė:
Man tai isvis jus saunuole, jog jus del trecio taip stengiates. Niekad neprisiruosciau, ypac po buvusios nesekmes. As jau nekalbu apie gimdymo komplikacijas galimas…
Aš tikrai nežinau. Žinau tiek, kad kelios kolegės yra dariusios rengeną būtent medicininei, man pakakdavo duoti kraują 🤷♀️
purk268 parašė:
Aš tikrai nežinau. Žinau tiek, kad kelios kolegės yra dariusios rengeną būtent medicininei, man pakakdavo duoti kraują 🤷♀️
Realiai privalo daryt rentgena. Yra kur dar sužaidžia krauju. Nu bet cia kol įstaiga gaus įspėjimą. Bet šeip pasakius kad planuoji ir gali jau būt nėščia. Protingos daktarės užsimerkia uždeda kad nesergi infekcinem. Ir palinki nesusitik jau sekantį kartą. Gražių vaiko auginimo atostogų 🙃
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai