Evitaa parašė:
Ačiū mergaites, kad nepamirštat ir teiraujatės ❤️ Na aš jau po vizito ir po vakarienės. Kolkas viskas gerai, sakė atrodo įsitaisęs patogiai gimdoje 😅 laiką atitinka…
Labai džiugu, laukiam dabar širdelės 🤗❤️
Evitaa parašė:
Ačiū mergaites, kad nepamirštat ir teiraujatės ❤️ Na aš jau po vizito ir po vakarienės. Kolkas viskas gerai, sakė atrodo įsitaisęs patogiai gimdoje 😅 laiką atitinka…
Labai džiugu, laukiam dabar širdelės 🤗❤️
Visa diena bizi.. ruošiam namą parduoti, tai reikia namus paruošti.
Už visas labai džiugu, kas gaudot vaiduoklius geros medžioklės 🤗
O kam ov, tai gero laiko su vyru
Radau savo kraujo tirštumo ir krešėjimo atsakysmus. Kitu nesuprantu, bet atrodo ne visi geri 🤔 gal kas iš jūsų supranta? 🫢

Žodžiu... šiandien ilgai galvojau, bet manau teks planavima atidėti, noriu iki galo išsitirti inkstus. Kai viską išsiaiškinsiu kas vyksta su gimda, tada eisiu žiūrėti kas vyksta su inkstai. Neramu kažkaip, tai jaučiu teks gultis į ligoninę, kad viską ištirtu.. Liūdna kažkaip, norėjosi greičiau to leliuko. O gal išvis nebeleis planuoti... 🥹
LiukaL parašė:
Bet jei 12 DPO tai turėtų rodyt ypač po ovitrelės
Blemba nu.
Tiesiog.
Pašvaistė_ parašė:
Visa diena bizi.. ruošiam namą parduoti, tai reikia namus paruošti.
Kiek pažiurejau idemiai tai visi i normas telpa.
Nare - Mažyle1 labai gerai gaudosi šiuose tyrimuose.
Mažyle1 - laukiaam ❤️
4deila parašė:
Jungiuosi prie planuojančių.
Šiandien sužinojom, kad pabėgo mūsų žirniukas, dar buvo nedaug savaičių, bet grįžt…
Man po 1 persileidimo pavyko pastoti po 7 mėn., po 2 po 2 mėn.
Kamilė18 parašė:
Ir greit pagavot? 😊
Na apie 5-6men gaudem🙂 bet ir neuzgaudem turbut vaisingu dienu 🙂 nezinau kas cia padejo 😄
4deila parašė:
Jungiuosi prie planuojančių.
Šiandien sužinojom, kad pabėgo mūsų žirniukas, dar buvo nedaug savaičių, bet grįžt…
Po pirmu gryzusiu mm pastojau.
Jorytė1 parašė:
Po pirmu gryzusiu mm pastojau.
O kada grįžo mm?
Jorytė1 parašė:
Na apie 5-6men gaudem🙂 bet ir neuzgaudem turbut vaisingu dienu 🙂 nezinau kas cia padejo 😄
Tai vat kad eitų pasidalinti dėl ko pavyko bet nėra to vieni vienintelio dalyko pagal ką visiems pavyktų 🫠🫠
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai