Spalvotuke parašė:
Man po 1 persileidimo pavyko pastoti po 7 mėn., po 2 po 2 mėn.![]()
Pries dukra buvo persileidimas, pastojau po mėnesio
Spalvotuke parašė:
Man po 1 persileidimo pavyko pastoti po 7 mėn., po 2 po 2 mėn.![]()
Linetukė parašė:
Pas mane yra pks, tai kogero ne visos ov būna visavertės
Jorytė1 parašė:
Kai nustojau kraujuot po persileidimo po 3sav gryzo.
Nu kolkas 3 mėnuo planavimo. Atrodo ir mažai bet ir daug tuo pačiu 😅 įdomu man čia su tom vėluojančiom mm kai visada kaip laikrodukas. Dariausi ryte testą tai jokių ženklų. Laukiu toliau 🤷♀️
Kamilė18 parašė:
Sveikos merginos, senai jau čia buvau todėl visas labai sveikinu kurioms jau pavyko ir džiaugiuosi už tas kurios jau beveik pasiekė tiksla!! Širdis džiaugiasi ir įn…
Esu bandžiusi, bet kiek esu skaitinėjus pas ginekologes ig, tai rašo jog tokie dalykai nepaskatina pastojimo. Nors paskutinis kartas jis ir buvo naudotas kai pamačiau teigiama, tai nežinau kaip čia. 😃
Sukūriau grupę uždarą 💕
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/planuojancios-ir-susiplanavusios-nestuma-2024-m
Labas rytas!
Mane tai užkniso tie gandrolabs testai, nes tai kažkas šmėžuoja, tai ne
Tai per vakar vakarą ir šįryt padariau amediplus kasetę, juostelę ir bitutės juostelę. Lyg visuose kažkas čiut čiut matos panašiam lygmeny, šiandien kažkur 9-10dpo. Kaži, kraujo tyrimas rodytų jau kažką, kaip manote?
Jokių ypatingų simptomų šįkart visiškai nejaučiu, nu, dar bet kuriuo atveju, nedaug dienų. Tik vakar įtarimą sukėlė, nes skaudi pūslelinė ant lūpos iššoko ir daugiau lyg burnoj žaizdelių per naktį staigiai atsirado, nors paskutiniu metu fiziškai tikrai stipriai jaučiausi. Tai, kažkaip ten lyg progesteronas su c vit susijęs, nes jį kažkaip lyg būna, kad parekomenduoja gerti? 
MrsRezidencija parašė:
Labas rytas!![]()
Mane tai užkniso tie gandrolabs testai, nes tai kažkas šmėžuoja, tai ne![]()
Testukai vaiduokliauja, lauksim ryškejant 💖
O del kraujo tyrimo tai manau kokį penktadienį jau kaip ir turetų rodyt, jei yra neštumas, nors būna visaip 😊
rasiux00 parašė:
Labas rytas 🙂 11 DPO, 13 dienų po ovitrelio. Facelle vis dar gaudo likučius 😌🤭
Labas rytas, tikiuosi kad tik ryškes jau nuo šiandien 🙏🤞dar tikrai yra vilties, tik žinau kaip sunku išlaukti tas kelias dienas..
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai