Just_e91 parašė:
Kokia aš laiminga! Manau paaagavau!! Taip? Taip? Taip? 😍❤️
Taaaaaaip! 😍😍😍😍
Just_e91 parašė:
Kokia aš laiminga! Manau paaagavau!! Taip? Taip? Taip? 😍❤️
Taaaaaaip! 😍😍😍😍
Lapiukė parašė:
Kad kiek pastebėjau, būna kam ir tik mm dieną ar vėliau rodo. Tai jei kibo, tai viskas gerai. Laikau špygutes! ❤️
Pas mane pirmas teigiamas testas pasirode tik mm diena, iki tol net menkiausiu vaiduokliu nebuvo, visiskai balti testai. Su kraujo tyrimu pagavau anksciau nei su NT 😄
Baklazanas96 parašė:
Pas mane pirmas teigiamas testas pasirode tik mm diena, iki tol net menkiausiu vaiduokliu nebuvo, visiskai balti testai. Su kraujo tyrimu pagavau anksciau nei su NT…
Pas mane 9d po mm nebuvimo dar tik vaiduoklis o 10 ar 11 nepamenu gerai jau ryškus buvo 😅
EditaGr parašė:
Pas mane 9d po mm nebuvimo dar tik vaiduoklis o 10 ar 11 nepamenu gerai jau ryškus buvo 😅
Zodziu kam dar neisryskejo, tai laiko dar yra! 😄
Kamilė18 parašė:
Ir kokios rekomendacijos? Verta? 🫢
Na jis fainos konsintensijos kiek pamenu. Mes naudojom kai dukra gaudem tai nzn ar jis cia ar tiesiog atsipalaidavimas 😅
Ramunele22 parašė:
Nu bet matot, tos visos kalbos yra tik spleiones, niekur nera patvirtinta kad butent taip ir yra ne faktas kad man nenaudojus nebutu viskas taip pat pasibaige, o ga…
Tiesos yra. Norint visko galima prigalvoti.
Gal tada reikia pabandyti. Nors dar laukiu mm, kurios vėluoja antra diena bet jeigu atwis tai kitam ciklui reikės bandyti 🫠 ačiū ❤️
Jorytė1 parašė:
Na jis fainos konsintensijos kiek pamenu. Mes naudojom kai dukra gaudem tai nzn ar jis cia ar tiesiog atsipalaidavimas 😅
Ir greit pagavot? 😊
rasiux00 parašė:
Ačiū 🙂
Bet jei 12 DPO tai turėtų rodyt ypač po ovitrelės
15 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai