LadyBubu parašė:
Išsilaikysit kursus ,jie visam gyvenimui ,geriau tada ankščiau ,ir nepastebėsit kaip ateis vaikutis į šeimą 🥰
Be galo laukiam šios dienos kada bus ta nuostabioji diena ❤️🥰
LadyBubu parašė:
Išsilaikysit kursus ,jie visam gyvenimui ,geriau tada ankščiau ,ir nepastebėsit kaip ateis vaikutis į šeimą 🥰
Be galo laukiam šios dienos kada bus ta nuostabioji diena ❤️🥰
Lainė123 parašė:
Vadinasi man greičiau bus, nes šiandien buvau pas ginę, tai jau 16mm dominuojantis kairėje, ov testas labai ryškus
Tikrai gsli būti, visoms skirtingai
pas mane ir nėštumas didesnis buvo, manau tas dar papildomai dadeda to, kad reikia laiko organizmo. Kuo kažesnis nėštumas, tuo greičiau viskas stoja į vietas
bandysit iš karto?
RauDonoji parašė:
Bet be filtrų, neigiamas😀 nu vos, vos. Plika akim nelabai ką įžvelgt gali, matyt kamera geresnė už akis😀 gaila neturiu rytojuj srovinio, užsisakiau, bet ateis už po…
Nebandėt vakare kartoti kokio kito testo? Kad ir to raudono sheino, jis lyg irgi 10 miu
Giedrė. parašė:
Nebandėt vakare kartoti kokio kito testo? Kad ir to raudono sheino, jis lyg irgi 10 miu
Dar ne
savi parašė:
Galit papasakoti gal kas laukia mūsų koks procesas 😇 dabar šia mintim pas seimiste pažymu eisim lapkričio 4d. Nekantrauju 🥰😇
Susirašom asmeniškai, papasakosiu daugiau, kad neapkraut forumo 😇🥰
RauDonoji parašė:
Bet be filtrų, neigiamas😀 nu vos, vos. Plika akim nelabai ką įžvelgt gali, matyt kamera geresnė už akis😀 gaila neturiu rytojuj srovinio, užsisakiau, bet ateis už po…
Nu aš ir šitam įžiūriu 😄 nu bet tarkim čia mano vaizduotė 😃
Man šiandien ir 7dpo 🤭
RauDonoji parašė:
Kad cia ir taip gerai matosi viskas 😊Galim sveikinti ir palinketi ryškėti tik 🥰
Giedrė. parašė:
Tikrai gsli būti, visoms skirtingaipas mane ir nėštumas didesnis buvo, manau tas dar papildomai dadeda to, kad reikia laiko organizmo. Kuo kažesnis nėštumas, tu…
Davė žalią šviesą 😇 tai bandysim iškart , tik abejoju ar ov testas toks ryškus dėl artėjančios ov, ar, kad dar yra hcg, nes dar rodo vaiduokli 😀
Pupsika parašė:
Kad cia ir taip gerai matosi viskas 😊Galim sveikinti ir palinketi ryškėti tik 🥰
Baikit 😀 nėr su kuo sveikint dar😀 jokių emociju man nesukelia tokie testai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai