Rožyte24 parašė:
O dieve kaip prisidirbau su tuo prausiklio, visada tik vandeniu aš o db norėjau pasigerint kad gleivinė drėgnesnė būtų ir pan. Ten kaip rašoo man iškart po ov t…
Va va ir aš prisidirbau, sakiau jokių daugiau prausiklių 😊
Rožyte24 parašė:
O dieve kaip prisidirbau su tuo prausiklio, visada tik vandeniu aš o db norėjau pasigerint kad gleivinė drėgnesnė būtų ir pan. Ten kaip rašoo man iškart po ov t…
Aistė22 parašė:
O ką naudojote ,kad greičiau praeitų?
GiedreG parašė:
Na ka pasirodo man velyva ov 😅, buc pramazinus su liveseinais , imetu skirtumus 😁
Nieko sau ant kiek skiriasi 🙂 bet va man kaip tik tie is shein buvo netinkami, nes rode pika, o pasirodo jo nebuvo tuo metu 🙈
BusKaipBus11 parašė:
Nieko sau ant kiek skiriasi 🙂 bet va man kaip tik tie is shein buvo netinkami, nes rode pika, o pasirodo jo nebuvo tuo metu 🙈
Chmm nu gal man ne apgaulingai cia rodo..nors realiai jau ir neberodo..jau pablukes siek tiek..ot painiava 🤔
Rožyte24 parašė:
Ginekologė sako taip užsidegė gali būti ir nėštumas , aš sakau neįmanoma nes spalio 14 tik mm buvo , nu bet sakau tiek to pasitestuosiu , ir man akys meluoja ar aš …
O jei isardzius, gal aiskiau kazkad matysis. Db neina suprast
Rožyte24 parašė:
O ką naudojote ,kad greičiau praeitų?
Ginekologe išrašė:Fluzonazole Teva, dvi tabletes jų išgėriau. Kremuką clotrimazole ir lomexin kapsules.
GiedreG parašė:
O jei isardzius, gal aiskiau kazkad matysis. Db neina suprast
Isardykit ir tada pasiziurekit 😊
9 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai