Saule2828 parašė:
Dar siek tiek luktelkit, per pika bus laaabai ryskus. Neturiu nuotraukos deja
Nėr ko luktelt, 6dpo😄
Saule2828 parašė:
Dar siek tiek luktelkit, per pika bus laaabai ryskus. Neturiu nuotraukos deja
Nėr ko luktelt, 6dpo😄
RauDonoji parašė:
Nėr ko luktelt, 6dpo😄
Aai maniau ov bandot pagauti. Siaip ir po ov buna lh suolio bangos tai tas ryskumas gali svyruoti. O gal ivyko implantacija ir todel testukas ryskus?🙈
pupsika parašė:
Aš dariausi šian testus is ali ir visi ta pati rodo 🤷🏻♀️ Tai vistiek mintys, kad meluoja visi, nes kiniski 🤣🤣🤣
Mano kinietiškas ale 25 irgi rodo, va juo tikrai netikiu🤦♀️😅😅😅
pupsika parašė:
Aš dariausi šian testus is ali ir visi ta pati rodo 🤷🏻♀️ Tai vistiek mintys, kad meluoja visi, nes kiniski 🤣🤣🤣
Tikėkimės, kad nemeluoja 🤞☺️ esu kelias tokias partijas nusipirkusi, kad visi iki vieno tokie patys, visi su šešėliais, tai po to supratau, kad brokuotų prisipirkau 😅
Indriukas777 parašė:
Mano kinietiškas ale 25 irgi rodo, va juo tikrai netikiu🤦♀️😅😅😅
Pas mane tai 10 jautrumo. Tik aš nežinau kelinta DPO man... manau, kad 6 gal kokia. Nes vakar pradejo krutine jautreti ir kairę kiaušidę vakar bei šian skauda. Dar išskyrų padaugėjo 🤷🏻♀️
pupsika parašė:
Pas mane tai 10 jautrumo. Tik aš nežinau kelinta DPO man... manau, kad 6 gal kokia. Nes vakar pradejo krutine jautreti ir kairę kiaušidę vakar bei šian skauda. Dar …
Man nuo 9 dpo krūtinę pradėjo tempt ir skaudėt tiek kad su bralete net miegu🤦♀️ pilvą maudžai tik nuo šiandien 11dpo. Visa kita kaip visad
Saule2828 parašė:
Aai maniau ov bandot pagauti. Siaip ir po ov buna lh suolio bangos tai tas ryskumas gali svyruoti. O gal ivyko implantacija ir todel testukas ryskus?🙈
Neaišku, tik laikas parodys😁 vakar programėlė net nefiksavo linijų ov testuose, paryškėjo šiand
Heidy16 parašė:
Ar jums gausios baltos isskyros ateina iskart po ov ar keleta dienu po ov?
Man prieš mm gal tokios būna 🤔
RauDonoji parašė:
Nu įdomūs, nekeliantys pasitikėjimo😀
Gal raudonoji jau nėščioji 😀😀
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai