Kimmi parašė:
O geriat kokius vitaminus? Folio rugsti?
As visus 8 men kol bandom geriu foli. Kelis men dar Concieve tuos geriaus is Vitabiotics
Kimmi parašė:
O geriat kokius vitaminus? Folio rugsti?
As visus 8 men kol bandom geriu foli. Kelis men dar Concieve tuos geriaus is Vitabiotics
Reikian
Just M. parašė:
reikia ir man vel gert
Just M. parašė:
As net nzn ar verta. Man jau svyra rankos. Bandysim atlikt tyrimus kur vaisingumo klinikoj prirase, ziuresim kas cia per bedos
Mes bandem metus, tada atlikom tyrimus ir pasiule IUI, po 2 bandymo pastojau, bet nustojo vystytis. Beeet tikiu kad pavyks
Kimmi parašė:
Mes bandem metus, tada atlikom tyrimus ir pasiule IUI, po 2 bandymo pastojau, bet nustojo vystytis. Beeet tikiu kad pavyks![]()
![]()
Kiek iui kainavo?
Man buvo abrazija balandzio 1, po pirmuju menesiniu nuejau pas gine ir pasirode ne viska gerai jie ten padare, tai geguzes 25 ciklo viduryje buvo darytu laparoskopija, uz 2 sav susirgau menesinem ir zinokit jau nes bandysim su vyru. Gydytojas irgi atlikes padare bandyti, sake dabar kaip tik didesne tikimybe pastoti. Bus kaip bus lemta manau. O tai jeigu klasyciau savo mamos ar buvusios seimos skyriaus vedejos-tetos, tai ju nuomone tik po dvieju metu galika bandyti
as geriu kas antra diena elevit ir i tarpus foli
Just M. parašė:
Kiek iui kainavo?
Pati procedura 160 eur. Bet dar vaistai apie 50 jei neklystu (skatinantys ovuliacija ir tt)
Kimmi parašė:
Pati procedura 160 eur. Bet dar vaistai apie 50 jei neklystu (skatinantys ovuliacija ir tt)
Brangu, bet ka daryt, antro leliuko taip norim. Aciu uz info
Just M. parašė:
Brangu, bet ka daryt, antro leliuko taip norim. Aciu uz info
Bet dabar jau valstybe kazkiem kompensuoja, pasidomekit! O kodel manot kad jum IUI reikia?
Kimmi parašė:
Bet dabar jau valstybe kazkiem kompensuoja, pasidomekit! O kodel manot kad jum IUI reikia?
Domiuosi kol kas. Man darys kiausintakiu pratakuma tyrima ir tada bus aisku kodel nepavyksta.abrazija pries metus buvo ir sako buna po jos uzsikemsa. Gal iui neprireiks bet domiuosi
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai