Redzike parašė:
pirma kart girdziu PIJA, kaip ir snd pirma kart isgirdau MEIDA![]()
Suomijoje ir visoje skandinavijoje yra toks vardas Pia, be J jie rašo
Gan populiarus vardukas
Populiariausi 2013 metų vaikų vardai Lietuvoje. Naujausi duomenys. Vardų topai, statistika bei vardų reikšmės. Skaityti
visą straipsnįRedzike parašė:
pirma kart girdziu PIJA, kaip ir snd pirma kart isgirdau MEIDA![]()
Suomijoje ir visoje skandinavijoje yra toks vardas Pia, be J jie rašo
Gan populiarus vardukas
UršuBuršu parašė:
Suomijoje ir visoje skandinavijoje yra toks vardas Pia, be J jie rašoGan populiarus vardukas
![]()
Man visi tie vardai, kaip Mija, Tėja, Lėja, taip pat ir Pija, taip ir skamba be J raidės..
užtad ir nepatinka man, nes tariasi nesąmoningai.. Mia, Tėa, Pia..
Rūtelėlė parašė:
Man visi tie vardai, kaip Mija, Tėja, Lėja, taip pat ir Pija, taip ir skamba be J raidės..užtad ir nepatinka man, nes tariasi nesąmoningai.. Mia, Tėa, Pia.. …
man irgi nlb tie vardukai
UršuBuršu parašė:
Suomijoje ir visoje skandinavijoje yra toks vardas Pia, be J jie rašoGan populiarus vardukas
![]()
ir No tas pats visi vardai kile is tos puses,o lietuviskai ausiai nelabai,as turiu kaimyne Pia ir mano boso suo Pia
megsta norgai gyvunus vadinti zmoniu vardais,netgi sunis vadina karalienes vardu
Aha, Norgėj populiarus vardas irgi
Man irgi Lėjos, Tėjos, Mėjos nepatinka, bet kažkaip iš lempos man tas Pija įstrigo
Žinau, kad nevadinsiu savosios taip, nes vardukas jau yra sugalvotas ir kitaip jau neįsivaizduoju šaukiant, bet šiaip pagalvojau, kad visai nieko lyginant su kai kuriais šių laikų vardais, kuriuos žmonės susigalvoja
UršuBuršu parašė:
Aha, Norgėj populiarus vardas irgiMan irgi Lėjos, Tėjos, Mėjos nepatinka, bet kažkaip iš lempos man tas Pija įstrigo
Žinau, kad nevadinsiu savosios taip, nes…
Būna, būna.. Kiap ir man vardas Kamėja, nu visiškas išmislas, bet patinka ir tiek
naomi parašė:
Nesupykit, bet jei kas neskaitet ankstesniu postu , tai geras juokas su vardu Arminas. Is anglu kalbos verciant - arm in as, ranka subinej;Ddd sorry
Tas pats ir su Armandu, Laimonu ir kt..
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai