2018.10.26 19:43 (prieš 7 m.)
SvajojantiIeva parašė:
Sveikos merginos, pagal paskaičiavimą turėtų būti 5 sav. Gydytojas nieko gero kolkas nesako... Padidino tik progesterono dozių per dieną geri iki 3...kokia jūsų nuo…
O ką jūs vartojate dabar? Ką mato per echo?
Mano patirtis dėl prg tokia: nuo pat pradžių gėriau duphaston po vieną tabletę du kartus per dieną. Atlikau tyrimus. Prg norma turi būti nuo 36, o pas mane buvo 35. Ginekologas padvigubino dozę: paskyrė po dvi tabletes du kartus per dieną. Maždaug po savaitės kartojau tyrimą. Prg nukrito iki 31... labai susinervinau, verkiau, rašiau ginekologui, bet jis buvo konferencijoje užsieny ir tegalėjo patarti susirasti leidžiamo prg, nes nieko kito be recepto negausiu. Ir nenorėjo kažko skirti be apžiūros. Parašiau kelioms narėms dėl leidžiamo prg čia forume, atsakymą gavau iš tik vienos ir tai po ne vienos dienos, tada man jau jo nebereikėjo... kai pamačiau, kad leidžiamo negausiu, susisiekiau su šeimos gydytoja, kuri susisiekė pati su ginekologu ir parašė receptą gepretix, vartoti du kartus per dieną į vidų. Iškart užsirašiau artimiausiam vizitui pas ginekologą. Na ir pasižiūrėjome per echo, vaisiui spalio 15 d. buvo 7sav+4d., širdelė plakė. Tuomet išrašė normalių vaistų: du kartus per dieną į vidų utrogestan ir vakare crinone gelis. Po kelių dienų prg jau buvo 81
gydytojas sakė, kad ko gero organizmas jau neįsisavino duphaston, todėl prg nukrito. Dabar viskas tvarkoje
Tad manau, kad tai labai individualus atvejis kiekvienai...