Queen11 parašė:
Kai žinai kad tau ne vienam taip bloga,tai kažkaip lengviau😅egoistiškai skamba bet tiesa🤣
Jop
žmogus bet kokiu atveju yra labiau egoistas, nieko čia nepadarysi
šiandien 16:00
džiaugiuosi dėl mažosios
Helicobacter pylori – tai žarnyno bakterijų rūšis. Į organizmą patekusios bakterijos išplinta virškinimo trakte. Skaityti
visą straipsnįQueen11 parašė:
Kai žinai kad tau ne vienam taip bloga,tai kažkaip lengviau😅egoistiškai skamba bet tiesa🤣
Jop
žmogus bet kokiu atveju yra labiau egoistas, nieko čia nepadarysi
džiaugiuosi dėl mažosios
Alex_Ki parašė:
Jopžmogus bet kokiu atveju yra labiau egoistas, nieko čia nepadarysi
Bet irgi bijau ją sverti😃🤦🏻♀️idomu ar priaugo bent kiek.Bet bijau jeigu ne.Aš tada nustosiu vėl valgyt vėl susinervinsiu.
Žodžiu nusprendžiau nesverti iki 14 gruodžio.
Kaip tik ta diena skiepas,tai šeimos gyd.Pasvers.plius gal per savaitę ji čia nelabai ka ir priaugo..
Nu žodžiu nenervuosiu aš savęs kol kas.
Parašykite po psichologo kaip seksis,labai įdomu😃Aišku po pirmo vizito gal ir nieko ten tokio neįvyks stebuklingo.Bet pasakysit ar bent patiko psichologas😃
Queen11 parašė:
Aj bet aš tada imbiera su citrina geriau,tai ir neišku cia gal ir nuo citrinos man sureagavo.Arba nuo abieju😃🤷♀️🤦🏻♀️
gal reaguoja su omepu?
straipsnyje parašyta, kad imbieras didina rūgštingumą, o omepas mažina, todėl galima interakcija - tipo, kuris kurį įveiks
imbieras pavarė geriau už chemiją tada
tikiuosi, greitai atsistatys virškinimas
Queen11 parašė:
Bet irgi bijau ją sverti😃🤦🏻♀️idomu ar priaugo bent kiek.Bet bijau jeigu ne.Aš tada nustosiu vėl valgyt vėl susinervinsiu.
sutinku
svoris mažo vaiko tikrai nėra rodiklis, kai jis vienkartinis. jei sistemiškai pusę metų nepriauginėtų, tada galima galvoti. po plaučių uždegimo, gydymo antibais ir dygstant dantukams čia net labai normalu. svarbiausia kaip vaikas jaučiasi, o ne kiek sveria
būtinai parašysiu įspūdžius grįžusi. pačiai įdomu.
labai tikiuosi, kad man patiks, nes man turi būti geras "vaibas"
Alex_Ki parašė:
gal reaguoja su omepu?
straipsnyje parašyta, kad imbieras didina rūgštingumą, o omepas mažina, todėl gali…
Gali būti visko...Nesuprasi🤦🏻♀️
Alex_Ki parašė:
sutinku
svoris mažo vaiko tikrai nėra rodiklis, kai jis vienkartinis. jei sistemiškai pusę…
Vakar kaimynė buvo su sūnum ,jis 5mėn už mano dukra vyresnis.Ir jie irgi sirgo.Bet lengviau nei mes.
Ir sako irgi svorio numetė.Aišku jie sako tik iš akies tipo 😃nesvėrė jie jo bet sako mato kad jis numetė.tai vėl gi,ramiau kai ne mes vieni tokie🤣🤣🤣
Aš paskutines dienas kažkoki nerima jaučiu.Nesuprantu kur dingo mano ta gera nuotaika.🤷♀️Visokios koronos i galva ateina
🤦🏻♀️😃Blemba gal del sapno čia toks šleikštulys man šiandien galvoje
Alex_Ki parašė:
labai labai pritariu Queen
operacija yra intervencija bet kokiu atveju
Tik bijau, kad nebūtų dar kas rimčiau, kai ligos neranda. Is
Queen11 parašė:
Vakar kaimynė buvo su sūnum ,jis 5mėn už mano dukra vyresnis.Ir jie irgi sirgo.Bet lengviau nei mes.
Arba dėl vakarykščio pokalbio su kaimynu apie jo bendradarbio šeimą
Aurellijja parašė:
man tokios pat mintys
bet aš tikrai žinau, kad mano mažas rūgštingumas, o su tais nexiumais man visai jį numušė
tai kol šito nepradėsiu gydyti, ginklų nesudėsiu
be to, man diagnozavo endometriozę. kadangi dėl edometrinių darinių gimda yra "prilipusi" prie žarnyno, gal ir su žarnynu bėda? tikiuosi, rasiu gydytoją, kuris galės padėti šiuo klausimu. po švenčių keliausiu pas savo ginę, žiūrėsim ką sakys
manau, per anksti dar prisileisti blogas mintis, nes:
pirma - gijimas užtrunka
antra - yra klaustukų dėl skrandžio rūgštingumo
trečia - mes per jaunos "rimtoms" ligoms
ketvirta - blogos mintys nepadeda sveikti
penkta - man labiau patinka geros mintys
šešta - žmogus yra stebuklingas gamtos / Dievo kūrinys, kurio organizmas turi stebuklingų galių pasveikti
Aurellijja parašė:
Nieko nebus rimčiau.Nes jūsų kraujo tyrimai geri.Viskas pas jūs yra gerai.Čia realiai arba nexium taip jums nepaejo.Arba viskas jūsų galvoje.
18 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai