2017.07.03 22:28 (prieš 9 m.)
Burburbur parašė:
o aš pypsiuką kol kas tik panaudojau bobą paragint greičiau per kelią eit (ne per perėja) nes slinko kaip per laisvės alėją
bet ir tai, tik krūptelėjo bet g…
Dziaukis kad nesoko ant kapoto dauzytis, nes esu macius, kad tipo ko cia skubini mane, as pestysis
mamulyte1 parašė:
kazkaip girdejau kad reik deklaracijos
taip taip kartu varysim viska susitvarkysiu taip ant saves noriu rasyti paskaiciavo man internetu trim menesiam 100e :…
As jau 6 kart vairavau bet su vyru. Bijo dar viena paleist o ir pati kazkaip jaudinuosi zinok, vyras cia kuria diena net komentara mete toki kad ir susigedau ir susinervavau, sako " seip jau turi teises, tai as tau netureciau kely sakyt kada ir kokias pavaras jungt" o as kazkaip susinervuoju is to streso ir droziu masina vaziuodama greiciau su zemesnem pavarom tikrai ne is durnumo kad nezinau kokia kokiu greiciu vaziuot reikia, ismokus is mokykleles ant dyzelio kaip abecele kad is pirmos i antra is antros i trecia ir greiteju paeiliui, o cia vyras rekia spausk gaza ko 4 vaziuoji mesk 5, cia kaip autostradoj, ir tokia buka jauciuos kad galvoju tai kaip viena vaziuociau