rugegelele parašė:
Mes atkelem krikstynas![]()
nes gyven
labai gaila
rugegelele parašė:
nes gyven
labai gaila
rugegelele parašė:
nes gyven
o kitą met padės kas?
mes irgi ne LT gyvenam ir viską patys daromės,bet šie laikai technologijų,tai susirašau e-mailais,susiskambinu ir fsio
kažkaip nemaišo tai,kad esu ne LT
iliuzija parašė:
o kitą met padės kas?
o mums maiso,mes kartu darysim baznytine santuoka,ir krikstysim kitais metais ispanijoje,atvyksta per velykas kunigas is lietuvos ir su juo jau sutarta,tad bus per atinancias velykas(tas kas negali padeti,nebutina kad nedalivaus) svarbu bus tie zmones kurems mes rupime,aisku bus svente daug mazesne nei butu LT,daug sveciu negales atvykti
bet dziaugsimes su tais kas atvyks.
Figa parašė:
Man taip pat su batukais problema, nusipirkom vienus, bet kojytės neina įkišti užriečia pirštukus ir nebelenda toliau kojytė ;] būtų įdomu kur kitos mamytės pirko b…
Niu is bedos turiu batukus,bet norisi nauju ir deretu prie aprangos
tai,kad internete ziurejau nieko ner,visur vienodi.
rugegelele parašė:
o mums maiso,mes kartu darysim baznytine santuoka,ir krikstysim kitais metais ispanijoje,atvyksta per velykas kunigas is lietuvos ir su juo jau sutarta,tad bus per …
ne šventės didume laimė
taip,kad viskas bus super ir kitą met
tiesiog,kai parašyta,jog niekas nepadeda ir atidedam kitiems metams,tai automatiškai kyla klausimas,o kas bus jei kitą met irgi nepadės
bet jei šventę darysit savoje šalyje,tai tų padėjėjų nė nereiks,sėkmės
Sveikos
gavau savo uzsakyma is www.viskaskrikstui.lt/ nesu labai patenkinta, be tka jau padarysi.
Gal zinote kur galima pigiai nusipirkti juosteliu, na tokiu va tokiai girliandai suverti 
AnaG parašė:
Sveikos mamos! Labai graziomis idejomis pasidalinate, butinai ikelsiu parodyt tai ka esu padarius. Skaitau jau kelinta tema ir vis negaliu suprasti vieno, kodel m…
Na manau apie tai diskutuoti, cia irgi nevertetu
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai