trilogija parašė:
as is to dziaugsmo kad visi tyrimai geri ir nebepaklausiau..is tikro reiktu gines paklaust, kodel man taip genetike pasake
kur lankaisi?
trilogija parašė:
as is to dziaugsmo kad visi tyrimai geri ir nebepaklausiau..is tikro reiktu gines paklaust, kodel man taip genetike pasake
kur lankaisi?
Rastika parašė:
kaip keista, kad nepasakė kodėl, o tu neklausiai ?
bet nėštumo pab. kaip tik patartina daugiau judėti, kad suskatintumėm veiksmą.O mane nuojauta apgavo visada galvojau, kad pernešiosiu ir pagimdysiu kokia kovo 1, bet va pagimdžiau 10 d. ankščiau
o tu kur gimdei? kaip pats gimdymas praejo?
klydau parašė:
dar kazkaip net negalvojau, viena aisku, kad jau nebe danijoj. o tu kur?![]()
Iš patirties nepatariu Klaipėdoje gimdyti
Rastika parašė:
kur lankaisi?
pas olga lankausi silalej... o pirma kart gimdziau tauragej tai ir dabar manau kad ten gimdysiu
klydau parašė:
dar kazkaip net negalvojau, viena aisku, kad jau nebe danijoj. o tu kur?![]()
tauragej gimdyt planuoju, nes pirma ten gimdziau
klydau parašė:
o tu kur gimdei? kaip pats gimdymas praejo?![]()
Pas mane buvo labai mažai vandenų, šeip beveik visą neštumą buvo į mažą pusę, bet artėjant gimdymui visai sumažėjo kas kelias dienas vykau vis pas ginekologės klausytis tonusų ir nuvykusi vasario 14 d. pasakė viskas laukti nebegalim, ryt turi gultus Klaipėdoje ligoninėje mažai vandenų, kaklelis sakė dar neatsidarė, žodžiu nepanašu kad veiksmas vyktų. O va kas keisčiausiai nuvykus ten pasakė kad yra 1 cm. bet tai nieko nereiškia sakė galiu ir sav. taip vaikščioti dabar sakė tik nuo vandenu priklausys jei mažės skatins. Vakare nuėjau pasiklausyti tonusų, man vis maudeno pilvuką, bet man jau kelios dienos kaip jį maudeno ir kietėjo todėl nieko niekam nesakiau, bet sesutė pažiūrėsi vaiko tonusus paklausė ar nejaučiu sarėmių, vatada sužinojau kad jau kaklelis net 4 cm. žodiu per naktį su sarėmiais pabuvau ir vasario 16 d. rytą pagimdžiau pati.
Bet KLP gydtytojų mandagumas ir elgesys tai patyliu, ne tik aš kelis kartus apšaukta buvau bet ir vyras, ai žodžiu l. nepatenkinta likau.
O kai vykau Tauragėje į kursus tai ten tikrai super kolektyvas sesutės geranorės, sakė net pamokina paduoti krūtinę, vaikai aprengia, žodžiu kol ten būti tik aplink tave šokinėja, o KLP tikrai tokio dėmesio nesulauksi o dar tik pasijuoks, nes kai mane iš patologinio skyriaus perkėlė į gimdylą tai gimdykloje sako ve su 4 cm. atėjo nejau miegoti negalėjai
nu bet individualiai mano draugė su 4 cm. visą sav. išvaikščiojo, o man veiksmas greitai vyko, ai išviso nenoriu apie medikus klp kalbėti ar duosi ar neduosi kyšio vistiek kaip su antrarūšiais elgiasi
trilogija parašė:
tauragej gimdyt planuoju, nes pirma ten gimdziau
kazka girdejau, kad nori gimdymo skyriu taurageje kur sutvarke perkelti kitur...
trilogija parašė:
pas olga lankausi silalej... o pirma kart gimdziau tauragej tai ir dabar manau kad ten gimdysiu![]()
Aš irgi pas ją lankiausi, nzn daug kam ji nepatinka, bet man ji visai gera ir pastoti padėjo
klydau parašė:
kazka girdejau, kad nori gimdymo skyriu taurageje kur sutvarke perkelti kitur...![]()
jop rudenį tai sakė tikrai perkels. O jūs nuvykite trg į kursus ir viską sužinosite
Rastika parašė:
Pas mane buvo labai mažai vandenų, šeip beveik visą neštumą buvo į mažą pusę, bet artėjant gimdymui visai sumažėjo kas kelias dienas vykau vis pas ginekologės klausytis tonusų ir nuvykusi vasario 14 d. pasakė viskas laukti nebegalim, ryt turi gultus Klaipėdoje ligoninėje mažai vandenų, kaklelis sakė dar neatsidarė, žodžiu nepanašu kad veiksmas vyktų. O va kas keisčiausiai nuvykus ten pasakė kad yra 1 cm. bet tai nieko nereiškia sakė galiu ir sav. taip vaikščioti dabar sakė tik nuo vandenu priklausys jei mažės skatins. Vakare nuėjau pasiklausyti tonusų, man vis maudeno pilvuką, bet man jau kelios dienos kaip jį maudeno ir kietėjo todėl nieko niekam nesakiau, bet sesutė pažiūrėsi vaiko tonusus paklausė ar nejaučiu sarėmių, vatada sužinojau kad jau kaklelis net 4 cm. žodiu per naktį su sarėmiais pabuvau ir vasario 16 d. rytą pagimdžiau pati.
Bet KLP gydtytojų mandagumas ir elgesys tai patyliu, ne tik aš kelis kartus apšaukta buvau bet ir vyras, ai žodžiu l. nepatenkinta likau.O kai vykau Tauragėje į kursus tai ten tikrai super kolektyvas sesutės geranorės, sakė net pamokina paduoti krūtinę, vaikai aprengia, žodžiu kol ten būti tik aplink tave šokinėja, o KLP tikrai tokio dėmesio nesulauksi o dar tik pasijuoks, nes kai mane iš patologinio skyriaus perkėlė į gimdylą tai gimdykloje sako ve su 4 cm. atėjo nejau miegoti negalėjai
nu bet individualiai mano draugė su 4 cm. visą sav. išvaikščiojo, o man veiksmas greitai vyko, ai išviso nenoriu apie medikus klp kalbėti ar duosi ar neduosi kyšio vistiek kaip su antrarūšiais elgiasi
na tikrai, as ir nesuprantu kaip gali balsa medikas is viso kelti...
bet db svarbiausia, kad viskas gerai ir maziuka jau supuoji.
beje, ko susilaukei?
6 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai