laba laba naujokelem
vis daugeja musu cia
niu bet oras oras...
slykstu...o dar siandien koks ejas,ir is vis kas lauke daros...
klydau parašė:
o as kazkokia keista nuojauta turiu, kad dviem savaitem anksciau pavarysiu, nz is kur cia pas mane.![]()
trilogija, mes su tavim db galesim dviem frontais bendrauti.![]()
aha :Das pirmo kai laukiausi nuojauta sake kad prasides viskas geguzes 5 pagal nustatyta data
o va dabar esu linkusi manyt kad ir anksciau, gal del to kad genetike taip pasake..
danielefaustas parašė:
laba laba naujokelemvis daugeja musu cia
![]()
niu bet oras oras...
slykstu...o dar siandien koks ejas,ir is vis kas lauke daros...
tuoj pabyresim ir mes, o tada jau patarimu prasysim...
trilogija parašė:
aha :Das pirmo kai laukiausi nuojauta sake kad prasides viskas geguzes 5 pagal nustatyta datao va dabar esu linkusi manyt kad ir anksciau, gal del to kad genetike taip pasake..
o ji sake, kad gali anksciau?kodel?
klydau parašė:
o ji sake, kad gali anksciau?kodel?![]()
jo sake kad likus kokiam pusantro menesio iki gimdymo judeciau leciau, o geriausiai is vis nejudet
bet nepasake del ko...manau kad kap ir su pirmu nevyks man viskas greit..
trilogija parašė:
jo sake kad likus kokiam pusantro menesio iki gimdymo judeciau leciau, o geriausiai is vis nejudetbet nepasake del ko...manau kad kap ir su pirmu nevyks man viskas greit..
kaip jau mazasis nuspres taip ir bus
klydau parašė:
kaip jau mazasis nuspres taip ir bus![]()
jo
tik noreciau kad nuo 20 tai prasidetu, nes bandysim su vyru tartis kad pasiimtu laisvu dienikiu iki kol pagimdysiu
nes nebus kur maziuko paskui man palikt
o klydau kur planuoji gimdyt?
trilogija parašė:
jo sake kad likus kokiam pusantro menesio iki gimdymo judeciau leciau, o geriausiai is vis nejudetbet nepasake del ko...manau kad kap ir su pirmu nevyks man viskas greit..
kaip keista, kad nepasakė kodėl, o tu neklausiai ?
bet nėštumo pab. kaip tik patartina daugiau judėti, kad suskatintumėm veiksmą.
O mane nuojauta apgavo visada galvojau, kad pernešiosiu ir pagimdysiu kokia kovo 1, bet va pagimdžiau 10 d. ankščiau
Rastika parašė:
kaip keista, kad nepasakė kodėl, o tu neklausiai ?
bet nėštumo pab. kaip tik patartina daugiau judėti, kad suskatintumėm veiksmą.O mane nuojauta apgavo visada galvojau, kad pernešiosiu ir pagimdysiu kokia kovo 1, bet va pagimdžiau 10 d. ankščiau
as is to dziaugsmo kad visi tyrimai geri ir nebepaklausiau..is tikro reiktu gines paklaust, kodel man taip genetike pasake
trilogija parašė:
jotik noreciau kad nuo 20 tai prasidetu, nes bandysim su vyru tartis kad pasiimtu laisvu dienikiu iki kol pagimdysiu
nes nebus kur maziuko paskui man palikt
![]()
o klydau kur planuoji gimdyt?
dar kazkaip net negalvojau, viena aisku, kad jau nebe danijoj. o tu kur?
18 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai