Lūšiukė parašė:
Na ir galiausiai viskas susieina į tą patį imunitetą. Nesu jau tokia didelė priesininke skiepų, bet manau viskas sueina į vieną nori nenori. Vieniems skiepai nieko …
viskas sueina i tevu atsakomybe ir ju "pasirinkima".
Lūšiukė parašė:
Na ir galiausiai viskas susieina į tą patį imunitetą. Nesu jau tokia didelė priesininke skiepų, bet manau viskas sueina į vieną nori nenori. Vieniems skiepai nieko …
viskas sueina i tevu atsakomybe ir ju "pasirinkima".
regi1 parašė:
o jus pabandykit pagyventi saly kur skiepai privalomi ir uz neskiepijima gali pasodinti.
Ir kur cia taip??
VRenata parašė:
O kas jums nuo to? Jusu seima nuo to kencia kazkaip?
dauguma kencia tevu neskiepijanciu vaikus. Retas gydytojas ar artimieji, nedaro spaudimo. As jau sios temos stengiuosi vengti. Tuoj prasideda durninimas, kisimasis ir visaip kitaip gazdinimas.
Fathiyah parašė:
Jus nematet pasaliniu poveikiu iskart po skiepo, bet jus nezinot kas jusu vaiko organizme darosi ir kokia bus situacija jam uzaugus, nes ilgalaikio skiepo poveikis …
Mano du vaikai jau suaugę, po kalendorinių skiepų praėjo jau tikrai daugiau nei 10 metų. Jei norisi dėl visų problemų kaltinti skiepus - prašom. Aš tame nematau prasmės.
Gigita parašė:
Mano du vaikai jau suaugę, po kalendorinių skiepų praėjo jau tikrai daugiau nei 10 metų. Jei norisi dėl visų problemų kaltinti skiepus - prašom. Aš tame nematau pra…
Jei tiek praejo tai taspats kaip ir neskiepyti dabar yra.
LaMona parašė:
Na ką, kaip ir sakiau: iš šios temos jau pašalinti mano komentarai, kad mes visais privalomais skiepijomės +roto+meningokoko ir komplikacijų jokių nebuvo.
Privalomu nera 😉
VRenata parašė:
Privalomu nera 😉
Ai dabar negerai parašiau. Ten atrodo rašiau, kad rekomenduojamais. Na svarbu suprantate ką turiu omeny
LaMona parašė:
Na ką, kaip ir sakiau: iš šios temos jau pašalinti mano komentarai, kad mes visais privalomais skiepijomės +roto+meningokoko ir komplikacijų jokių nebuvo.
Net patikrint nuejau tikrai pasalino😰
Na as neskiepijau kol kas bet tai nereiskia jog neskiepysiu man visu nuomones.idomios nors.pati be galobfaug informacijos rinkau kol nescia buvau.tiesiog manau tos mamos.kurios prie kryziaus kalasi gink dieve.neskiepyk tai daro nes pacioj visgi bijo ir save.taip itikint bando ir bendraminciu jas palaikanciu iesko.nes.kitu atveju jei esi isitikines jog gerai pasielgei nera cia.ko draskytis(nekalbu apie mamas kuriu vaikai tikrai vienaip ar kitaip nukentejo nuo skiepu)zodziu gerbkime vieni kitu nuomones ir mokykimes graziai bendrauti!🙏🌈
As sau tokia isvada pasidarius- jei po skiepo butu komplikacijos, nesvarbu iskart ar po n metu, kaltinciau tik save. Jei neskiepijus vaikas susirgtu ta liga su komlikacijom velgi kaltinciau tik save.
As pasirinkau neskiepiti, vistiek kaltes jausmas ir atsakomybe mano, tai tegu bent organizmas vaikucio nebus priterstas sunkiu metalu ir neklyks po 3paras gaves skiepa.
105 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai