Aš esu ta, kuri nukentejo. Na ne aš, bet mano sūnus. Po pneumokoko skiepo per pusvalandį jis tapo kitas žmogus. Rekiantis irzlus, negatyvus. Dar nėra pasakes nei vieno žodžio. Jo raida labai smarkiai atsilieka, Nora iki skiepo vaikas nepalyginamai mokėjo daugiau.
Na ir mano vaikas neiejo i jūsų moksliniu straipsniu statistiką, nes tam kad pripažintų, jog tai po skiepo, turbūt turi būt milionierius, arba aplamai turbūt neįmanoma įrodyti žalą.
Mano draugės vaikui iš kart po MMR ta pačią dieną atsirado traukuliai. Naudoja jau pusantru metu vaistus vaikas.
Todėl man visiskai nusisvilpt ant moksliniu straipsniu, jie yra absoliučiai nieko verti, verta informacija yra tik iš pirmų lūpų, kurią garsiai visiems sako nukentėjusių vaikų tėvai. Tai labai akivaizdu, ir turi būt mažų mažiausia siauro mastymo, jog remtis tik moksliniais straipsniais ir farmacininkais, gydytojais, kurie išmoko visko kas jiems yra diktuojama.
Šiandien ta diena, kai su vyru apsisprendėm daugiau nei vieno skiepo nesuleisti savo vaikams. Niekur nepaslepta informacija apie vaiku imuniteto stiprinimą.
Ačiū visoms kurios mano, jog isgelbsti savo vaiko sveikatą, mano vaiko sveikatos sąskaita!! 😣
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus