Slyvaitė parašė:
Gražu! Ir toliau lyginkit savo vaiką su šunimi!![]()
Kažką ne taip supratot... Vaiką aš skiepijau, o šuns ne.. taigi tikrai nelyginau vaiko su šunimi
Slyvaitė parašė:
Gražu! Ir toliau lyginkit savo vaiką su šunimi!![]()
Kažką ne taip supratot... Vaiką aš skiepijau, o šuns ne.. taigi tikrai nelyginau vaiko su šunimi
Katiara parašė:
kodel?
Vat turėčiau aš laiko žinot kiek aš Jums nuorodų su priešinga info sukelčiau?
nu nejuokinkit su tais google šaltiniais... pagal juos ir marsiečiai pas mus atkeliauja kasdien..
BonBon parašė:
Bet taip niekada nebus, kad visi neskiepys.
Juk skiepija gerokai virs 90%. O juk tiek pakanka, kad butu kolektyvinis imuniteta…
sudekite bendrai vaikus ir suaugusius kiek tada procentu skiepytu gausite?
Agnum parašė:
Vat turėčiau aš laiko žinot kiek aš Jums nuorodų su priešinga info sukelčiau?nu nejuokinkit su tais google šaltiniais... pagal juos ir marsiečiai pas mus atkeli…
o kokiu jums saltiniu reikia? rasytiniu knygose? na nezinau kaip tokius reiketu parodyti? nusipirkti ir knyga nuskanuota ideti?
Katiara parašė:
o kokiu jums saltiniu reikia? rasytiniu knygose? na nezinau kaip tokius reiketu parodyti? nusipirkti ir knyga nuskanuota ideti?
Šiaip jau patikimi šaltiniai randami mokslo įstaigų duomenų bazėse, o ne internete.. ir tai ne visada... reikia įvertinti ar tyrimas buvo atliktas tinkamai...
Katiara parašė:
sudekite bendrai vaikus ir suaugusius kiek tada procentu skiepytu gausite?
Tai cia gal turima omeny, kad butent vaiku tiek paskiepyta butu, virs 90%.
Mary.S parašė:
Skiepyti tik vaikai. Suaugusiųjų nė 50 procentų skiepytų nėra, tad voila? Ir jūs nesaugūs![]()
Kad nelankys darzelio, gal ir mokyklos.
Pas mus pirmoje klaseje buvo mergaite, kuri nelanke darzelio. Oj kaip sunkiai jai sekesi adaptuotis, mama kartu ilgai suole sedejo.
zazuzulu parašė:
Pas mus pirmoje klaseje buvo mergaite, kuri nelanke darzelio. Oj kaip sunkiai jai …
Cia individualu.
As pati nelankiau darzelio ir mokykloj jokiu problemu nebuvo.
Ir draugu visada buvo, ir mokiausi labai gerai.
Manau, nuo asmenybes priklauso.
zazuzulu parašė:
Pas mus pirmoje klaseje buvo mergaite, kuri nelanke darzelio. Oj kaip sunkiai jai …
Na visais laikai buvo žmonių kurie gyvena visuomenėje ir susigyvena su jos taisyklėmis, pliusais ir minusais, ir būna žmonių kurie eina prieš ir neša kažkokią "išganingą žinią". Puiku. Kartais tokie žmonės tiesiog su laiku prisitaiko, kartais padaro didžius atradimus ir keičia pasaulį... o kartais baigia specialiose įstaigose.. Tai sociumo dalis ir nieko čia nepadarysi... Svarbiausia, kad vėliau tokio žmogaus vaikas arba mąstytų taip pat arba bent jau sugebėtų atleisti už tėvų pasirinkimus...
Agnum parašė:
Vat turėčiau aš laiko žinot kiek aš Jums nuorodų su priešinga info sukelčiau?nu nejuokinkit su tais google šaltiniais... pagal juos ir marsiečiai pas mus atkeli…
jei nelabai primatote, tai prie diagramu nurodytas originalus saltinis ;)
panasu, kad laiko turite, nes istisai cia tupite, tai gal galite ikelti kazka, kas tai paneigtu?
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai