Mary.S parašė:
Man pagalbos nereikia, ačiū![]()
Aš suprantu viena, kad Jūs remiatės savo asmeniniu įsitikinimu... ir valio... auginkit savo vaiką nors medžiuose... man nuoširdžiai vienodai... tik neskleiskit erezijų toliau savo namų... nereikia...
Mary.S parašė:
Aš suprantu viena, kad Jūs remiatės savo asmeniniu įsitikinimu... ir valio... auginkit savo vaiką nors medžiuose... man nuoširdžiai vienodai... tik neskleiskit erezijų toliau savo namų... nereikia...
Mary.S parašė:
Sveikinu. Kas iš to? Čia statitstika jau?Nes mano atveju diagnozė buvo, priežasties - ne. Ir dabar dar nežinau. Bet skiepai tai nė prie ko. Niekaip. Jie tur…
Visi vaistai turi salutinius poveikius, tame tarpe ir homeopatiniai
Mary.S parašė:
Nepasisieke vaikui ...
BonBon parašė:
Kodel nesiskiepijima vadinate prabanga?
Todėl, kad jeigu neskiepis visi ir atkeliaus liga, pasekmės ir mirtingumas bus kur kas didesnis negu 0,01 %
Agnum parašė:
IR? taip tai šalutinis poveikis.. taip truko kažkiek dienų... tai visiškai normalu ypač jeigu vaiko imunitetas silpnesnis.. Atbuvom atkentėjom, glostėm, mylėjom ir …
O jeigu tai truko ne KAZKIEK dienu ir nepraejo niekas??? Jeigu glostymas ir mylejimas ir lepinimas nepadejo? O jeigu jau nebeturejo ko apkabinti ir pamyluoti??? Man neskiepyjimas nera kazkokia prabanga. Skiepyjau, skaudziai uz tai pasigailejau ir niekada nebedirsciau rizikuoti savo vaiku sveikata, o mano atveju rizika ir yra butent skiepyjime. Jus mastote kitaip, valio, tai ne mano reikalas ir ne mano gyvenimas, as jusu nemokysiu kaip gyventi ir kokias idejas kam prikisineti, o kam ne, taigi to paties prasau is jusu, jus uz mane negyvenote ir negyvenate
Agnum parašė:
IR? taip tai šalutinis poveikis.. taip truko kažkiek dienų... tai visiškai normalu ypač jeigu vaiko imunitetas silpnesnis.. Atbuvom atkentėjom, glostėm, mylėjom ir …
Skiepyti tik vaikai. Suaugusiųjų nė 50 procentų skiepytų nėra, tad voila? Ir jūs nesaugūs
Agnum parašė:
Aš suprantu viena, kad Jūs remiatės savo asmeniniu įsitikinimu... ir valio... auginkit savo vaiką nors medžiuose... man nuoširdžiai vienodai... tik neskleiskit erez…
Aš nesiremiu savo asmeniniu įsitikinimu
Tai, kas man nutiko, yra tik vienas pavyzdys iš tūkstančių. Bet lengviausia visa tai ignoruoti. Juk visi nori girdėti ir matyti tik gerus ir gražius dalykus
zazuzulu parašė:
Nepasisieke vaikui ...
Tikrai kad. Neįsivaizduojat, kokia tragedija, kai vaikas neserga. Tiesiog neturiu ką veikti. Dabar va imu galvoti, gal vistik paskiepyti
Laisvu laiku galėtume pasivažinėt per medikų kabinetus, pabūt sanatorijose, pagert vaistus krūvom. Taip tikriausiai daug įdomiau gyventi
Gaila, kad mums taip nepasisekė
Agnum parašė:
Todėl, kad jeigu neskiepis visi ir atkeliaus liga, pasekmės ir mirtingumas bus kur kas didesnis negu 0,01 %
Bet taip niekada nebus, kad visi neskiepys.
Juk skiepija gerokai virs 90%. O juk tiek pakanka, kad butu kolektyvinis imunitetas.
zazuzulu parašė:
Jei jau taip domites ir tik jus viska zinote.
Tai rasykite po kokiu skiepu zmogus/ vaikas gali uzkresti kitus. Nurodykite saltin…
Kažkaip skaudžiai į klausimus reaguojat...
Beje, niekur nerašiau, kad tik aš domiuosi ir žinau, nusiraminkit.
Patvirtinti gal galit, kad jei kažkoks virusas randamas nosiaryklėje, tai aš jo oro lašeliniu būdu nespinduliuoju į aplinką?
Xvim parašė:
O čia labai didelis skirtumas? Jei tavo metinės pajamos būtų, sakykim, €200.000, ar tai reikštų, kad lengva ranka sumokėtum €100.000 baudą ir pasišvilpaudama toliau…
Nemanau, kad bauda siekė 50% pelno, bet jei tai būtų būtina sąlyga uždirbti 50% atiduodant arba iš viso negauti pelno, turbūt likčiau prie pirmo varianto.
Xvim parašė:
O jei jis būtų neskiepytas, susirgtų ta liga ir išvis numirtų, tai gal dvi dienos kasymosi palyginus nebėra taip blogai, ne?
Kad nerašė jog kasėsi tik dvi dienas, rašė, kad po dviejų pradėjo.
Agnum parašė:
Lai neskiepija... mano šuo va nuo pasiutligės irgi neskiepitas... o gyvena... ir net pasiutlige neserga... gal todėl, kad šalia namų miškuose lapės nuo pasiutligės …
Gražu! Ir toliau lyginkit savo vaiką su šunimi!
Maziulia parašė:
O jeigu tai truko ne KAZKIEK dienu ir nepraejo niekas??? Jeigu glostymas ir mylejimas ir lepinimas nepadejo? O jeigu jau nebeturejo ko apkabinti ir pamyluoti??? Man…
Užjaučiu, jeigu Jūsų vaikas papuolė į tą statistiką nelaimingų atveju, galiu palinkėti tik stiprybės. Mano vaikui nebuvo nieko... kaip ir nepasitaikė nei vieno atvejo mano aplinkoje...
Jūs bereikalo gailitės, kad skiepijote.. visiškai bereikalinga savigrauža.. Tai tiesiog susidėjusios aplinkybės, kad Jūsų vaikui pasireiškė šalutinis poveikis...
Mielos mamos.. nevažiuokite šiandien mašina ir neikite per peščiųjų perėją. Šiandien Vilniuje pesčiųjų perėjoje partrenkė vaiką su motina.. Na neduok D ir Jums taip nutiks...
Ir netirštinkit spalvų sakydamos, kad aplink visiems skiepai pakenkė
nebent vienminčių burelį įsteigėt...
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai