ruksti parašė:
pas mane planai kaip ir paprasta diena nes maniskis dirba tai namuciuose busim.
o taip pas mane ir visada taip
ruksti parašė:
pas mane planai kaip ir paprasta diena nes maniskis dirba tai namuciuose busim.
o taip pas mane ir visada taip
Sveikos merginos, man cia iskilo klausimas, ka duoda taurages gimdymo namuose?Ar viska reikia savo tureti? Nes atsiminiau jog pries sesis metus po gimdymo, tai man niekas nekeite patalynes, visas tris paras, nors pirma para sutepiau paklode, tai tik antros dienos pavakare atnese kaskoki vystykla patiese ir viskas. O seip nei vaikuciui nieko nedave, tik suvyste i vystyklus, nes neturejau drabuzeliu, nei pampiu nieko, nes buvo netiketas gimdymas dar nebuvau susiruosus visko. Tai laukiau kol atsidarys parduotuves, tai mama nubego ir viska nupirko
kristina12 parašė:
Sveikos merginos, man cia iskilo klausimas, ka duoda taurages gimdymo namuose?Ar viska reikia savo tureti? Nes atsiminiau jog pries sesis metus po gimdymo, tai man…
leliuka suvyste ir savais rubeliais pervilkau, kai apsisysino vyras
siaip turek leliui rubelius,kepurytes,kojinytes,pampiu,serveteliu,merliuka. man buvo cp,tai kai atsigavau,iseme kateteri,tai moviaus tena sauskelnes-kelnaites,daug sugeria ir niekur nespaudzia,net urbanavicius su sesute sake,kad protingai pasirinkau
sau bent pora naktinuku turek,as nerealiai prakaitavau,nors ir apsiprausi palatoj,bet pastoviai slapia gulejau. aisku liemelele maitinanciai ir iklotukai nepamaisys,ypac,kai atsiranda pienelis
sveikutes,
musu savaitgalis saunus. vakar po tauru parko isvaziavom i klaipeda paziureti filmo. po jo nakty prie juros.o galop atsiradom palangoje
tik po 6 ryto iskilom namo
esu be meigo,bet pasakiskai smagu laiak turejau
del daiktu i gimdymo namus,tai as turejau visus reikemnis higiena ka reikia man,rubus kelis jei ennori su naktiniais ar pizama buti,naktinisu gimdymui ir vaikeliui ko reikia.
pries 7m kai gimdziau,dave gimdymui naktinius kad neterlioti savo,dabar prase savus uzsideti. po gimdymo pampersa dave ligonines.
kas del patalynes,pries 7m gimdziau ir man tada niekas niekeo nekeite nors irgi turejua avariju.o tada ir isugulejau 9 paras net.tai siaubekas tiesa sakant. su antraja gulejau tik para,aisku neikas nieko ir nekeite
Aham ir man niekas nieko nedave tik adialiuka leliukui ir vystykla
na zinoma kai taip karsta tai to adialiuko mums net neprireike..nesutept paklodes ten praktiskai neimanoma...ir niekas nepakeicia...tai man to leliuko vystyklo nereikejo as ji ir patiesiau nes o ka daryti...bet realiai dabar niekas niekur nieko neduoda reikia viska tureti patiems ir as manau tai visai normalu
vistiek dazniausiai tases susiruosiam anksciau...na tik va paklodes galetu pakeist...klaipedoj pries 8 metus dave tik naktinius...dabar sake irgi nebeduoda su savais reikia..na o cia dave ta dideli pampersa viena ir tai per pati gimdyma.
Tai savaime suprantama jog reikia tureti savo, bet va esu girdejusi jog kitur duoda mamai naktinius, gimusi mazyli apredo ar suvysto i savo, jei neturi, netgi kelis pampius duoda, o po to jau verskis kaip nori. Tai del to ir domiuosi kaip kas, nes pirmoji patirtis buvo nekokia, baisiausia buvo ta nekeista patalyne, nes sunus gime liepos 13 tai buvo laibai karsta, prakaitas begte bego, pamenu sesutes paklausiau kada keis patalyne, tai atsove jog be pirmadienio niekas nekeicia, tai pamaniau nu ziauru, bet veliau atejo atnese kaskoki tai vystykla ar kaska panasaus pasitiest
Pries beveik pusantru metu gimdziau Klaipedoj, dave naktinius, vaikui bliuskute ir vystyklus, kol gulejau pogimdyvinej kiekviena ryta ateidavo ir paklausdavo ar turiu ka skalbi, tai pirma ryta pasakiau kad paklode reikia tai paeme ir pakeite, po to aridaviau ju naktinius,o sesute pkalause ar noriu kitu ar nereikia, o va jau kai perkele i nesinesiotuku skyriu tai ten jau niekas nieko nedave ir nekeite, aij tiesa klause ar noriu vaika laikyti su ju rubais ar su savo ir pakeisdavo kasdiena vystykla kuris budavo uztiestas ant vystymo stalo
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai