Labas,mamytes!
Noriu pasidalinti savo patirtimi.Dukryte gime vasario 19d.Gryzus namo buvau pasimetus,nesupratau ka ir kaip daryti,lyg buvau siokioj tokioj depresijoj,nes verkimo buvo daug ir miego valandu mazai,nors ir stengiausi palaikyti 3h ritma.
Taigi,dar bunant ligoninej man nepavyko jos maitinti,net su antspeniais buvo kosmaras,tai teko nusitraukineti piena.Jo pritraukdavau tikrai daaaaug.Su kiekviena diena vis daugiau.Po maitinimo ji vis tiek ieskodavo papuko ir nesuprasdavau kodel
Stengdavaus neduoti jo,po valandos verkimo ir nepasitenkinimu,tekdavo nusileisti ir duoti zysti,nors ir viskas begdavo pro sonus
Vis meginau atrast koki nors buda,kad butu ir jai ir man geriau,nes noras buti pri krutines buvo tiesiog nenormalus.Manau,kad vis kazka valgau ne taip ir jai vis skauda pilveli,nors atsisakiau visko ko tik imanoma ir likau vien prie virtos vistienos,dribsniu ir kitu liesu ir lengvai virskinamu produktu.Kas mane vare is proto,nes nemiga ir alkis tikrai "puikiai" suderinami dalykai
Aisku pilvuka skaudedavo ir nesuprasdavau kodel,tik po masaziuko turedavom kaki.
Taip praejo 5 sunkios savaites ir vis tas pats.Miegojimas ilgesnis nei 1,5h budavo tik isejus i lauka,gryzus vel rankos ir verksmai.
Skaiciausi daug,ieskojau patarimu ir nieko gero neradau... Galiausiai baiginejanstis 5savaitei,kai atrodo buvau ties beprotystes riba,spjoviau i visus tuos pieno nusitraukinejimus,uzsisakiau vystikla ir tariau sau,kad blogiau nebus ir bandau zindyti,nes vienaip ar kitaip miego kiekis nepasikeis.Ir ka jus manot,is sestadienio i velyku sekmadieni gavau dovanu!! 8h miego!!!
zinoma po 5h ismiegojimo sokau is lovos ir tikrinau ar viskas gerai
Mergina taip pute i aki,kad net knarke
Dabar jau beveik savaite,kai prisipratinom prie papuku,aisku,kartais atrodo,kad ar tikrai pavalge?? nes nebematau isvalgyto kiekio,bet jei pampiu pridarom,manau viskas ok
Ir kakojimas pasidare lengvesnis:))Plius valgau,tai ko noriu,o nebe virta vista🤢
Neramina tik viena,kad atpilineja siek tiek daugiau,nei su buteliuku.Bet manau,kad taip yra,nes neatsirugsta pilnai,nes visada krenta prie pienovezio
Dabar naktim keliames,kas 4h,o diena ivairiai,ilgiausiai ismiegam po 2,5-3h