Solvita parašė:
Sveikos jungiuosi ir as jau šendien sulaukiau. || Brūkšnelių labai faina as tai tiesiog stovejau ryte tuolete ir be žado likau
Sumaišėte grupes 😉 kur jungiatės ?😊
Solvita parašė:
Sveikos jungiuosi ir as jau šendien sulaukiau. || Brūkšnelių labai faina as tai tiesiog stovejau ryte tuolete ir be žado likau
Sumaišėte grupes 😉 kur jungiatės ?😊
Rozalija parašė:
Kadangi esu nekūda, tai buvau priaugusi 12kg. Per pirmą mėnesį numečiau iš viso 16kg. Labai traukia ant saldumynų, kondencuotą pieną kur dedu į kavą kabinu šaukštai…
Traukia saldžiai ir mane, bet stengiuosi cukru apeit.Bananus valgau labai😅 o jei ka nors saldžiau suvalgau,tai mažytei iškart sunkiau kakiu daryt
Solvita parašė:
Čia mamytės kurios pagimdė vasarį 🤗 Sveikinu, daug sveikatėlės jums. 🤗
aninaja parašė:
Maitinu pati ir kartais,kai krutinė per pilna nusitraukiu,bet dar mėnesiniu nesulaukiau.Balandi buvo pora lašų kraujo,bet turbūt dar viskas valėsiKaip jum s…
Po gimdymo labai greit numečiau viską ir dar papildomus porą kg (buvau priaugus 11kg), dabar jau vienas grįžo, tai galima sakyt viskas kaip buvę. Saldumynų tikrai norisi, ypač jei normalaus maisto ilgiau nepavalgau
Dėl užmigimo neturim tokių "problemų", nes miega tik kontakte - ant rankų arba nešioklėj...
Zylutėė parašė:
Sveikos 🙂 ką duodate kai kūdykis viduriuoja ? Gydytoja leido duot puse pakelio smectos su 50g vandens, suvartot per dienaarba enterol ryte ir vakare .. bet ji…
Labas. Geriau pradėt nuo kažko natūralesnio, o ne vaistais kišt. Labai gerai padeda stipresnė ramunėlių arbata. Mums padėjo.
Zylutėė parašė:
Sveikos 🙂 ką duodate kai kūdykis viduriuoja ? Gydytoja leido duot puse pakelio smectos su 50g vandens, suvartot per dienaarba enterol ryte ir vakare .. bet ji…
Aj, dar ir pati pagerk krapų arba kmynų arbatos ir pačiai sveika ir vaikui viskas normalizuojasi 🙂
Sveikos, turiu klausimą. Kas esate nusprendę šeimoje kaupti vaiko pinigėlius vaiko ateičiai. Kaip tai darote? Ar tiesiog sąskaitoje ar kokį investicinį vaiko draudimą esate sudarę? Nes čia turėjome vieną konsultaciją, tai primygtinai siūlė draudimą. Bet mums nepatikimai skamba tie fondai, 🙈 tai visai įdomu kaip kiti daro? 🙂
M0n1k4 parašė:
Sveikos, turiu klausimą. Kas esate nusprendę šeimoje kaupti vaiko pinigėlius vaiko ateičiai. Kaip tai darote? Ar tiesiog sąskaitoje ar kokį investicinį vaiko draudi…
Laba. Mane taip pat domina, aš galvoju padaryti tiesiog savo sąskaitoje dar vieną sąskaitą be kortelės, ir ten kaupti pinigėlius. Gal kažkuri turi kitokių būdų.
23 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai