Diskusija perkelta iš kitos temos
Panelytė@ parašė:
O kokie minusai stokkes buvo.? Aciu⚘️
Tik kad sunkus, daugiau jokių minusu neįžvelgiau
Jeigu norite išsirinkti tokį vežimėlį, dėl kurio vėliau netektų gailėtis, visų pirma turite aiškiai suprasti savo poreikius. Skaityti
visą straipsnįDiskusija perkelta iš kitos temos
Panelytė@ parašė:
O kokie minusai stokkes buvo.? Aciu⚘️
Tik kad sunkus, daugiau jokių minusu neįžvelgiau
Indra. Gv. parašė:
Turim bugaboo fox2. Puikus vezimas, esu labai patenkinta. Tenka is namu i namus truputi uznesti, 6 laiptus. Labai manevringas, visur pravaziuoja, dydzio
As kai 172 vyras 183 dairomes aukstesnio🤷♀️💐
na priklauso ko Jums reikia iš vežimėlio, kai norisi pravažumo ir minkštos važiuoklės niekada nebus kompaktiškas
pirmą vežimą renkamės dideliais ratais, mikštą važiuoklę ir su didžiausiu lopšiu
po pusmečio tokie tankai 98% keičiami į kažka mažesnio kompaktiškesnio ir žinoma Lengvo
atsirinkite ko Jums reikia kad galėtumėte savo mažylio ratais džiaugtis kol jų reiks ir kad nereiktu keisti į kažka mažesnio
1. gyvenate mieste ar užmiestį (kokio tipo vežimėlio reiks atitinkamiems keliams)
2.namas ar butas (kiek vietos užims ir kur sandeliuosite vežimėlio dalis kurios bus nenaudojamos)
3. jeigu vairuojate automobilio bagažinės tūris
(kiek vietos užims važiuoklė su sportinuku jį naudosite daugiausiai)
4.važiuoklės sulankstumas (ar patogu vienai mamai susilankstyti)
5. jeigu reikia pasinešti į x aukštą kaip patogiai ir lengvai tai padaryti
Laba, merginos, aš irgi žiūrinėjuos vežimėlius ir pasimetimas visiškas....🙈 Pagrindinis dalykas yra, kad būtų lengvas, nes gyvename 5 aukšte, be lifto ir reikės neštis. Gal kas turi rekomendacijų kokių? Kolkas tik moon resea s edition plius, bet gal ir dar kokių variantų yra? Tiek visokių firmų, o nusimanymo 0🤦♀️
Veronika321 parašė:
Laba, merginos, aš irgi žiūrinėjuos vežimėlius ir pasimetimas visiškas....🙈 Pagrindinis dalykas yra, kad būtų lengvas, nes gyvename 5 aukšte, be lifto ir reikės neš…
Sveiki aš ir vis dairausi. Galvoju apie Noordi firmos vežimėlį. Nebandėte žiūrėti tokio?
Panelytė@ parašė:
Man svarbu kad ir zvirkeliu gerai vaziuotu😭 tai labai esu pasimetusi;(
Mes taip pat užmiestį.Žiūrinėju emaljunga,bet draugė gąsdina,kad mieste ar prekybcentrį suvargsiu,tipo nemanevringas,sunkus.Gyvenam name,bet visko bus,teks su leliuku ir į miestą ir į parduotuvę nuvažiuoti.Gal kas turėjot emaljynga ir galit pasidalinti ar tikrai jau baisus "griozdas"?
laurike01 parašė:
Mes taip pat užmiestį.Žiūrinėju emaljunga,bet draugė gąsdina,kad mieste ar prekybcentrį suvargsiu,tipo nemanevringas,sunkus.Gyvenam name,bet visko bus,teks su leliu…
Imkit su sportiniais ratais, o ne klasikiniais, jie puikiai manevringi ir pravazus.
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai