tomyytee parašė:
As noriu su uzdara daiktadeze, todel siuo vezimuku dar nesidomejau...![]()
Mano PIA, tai yra su užsegama užtrauktuku daiktadėže. Viskas pilnai užsisega
tomyytee parašė:
As noriu su uzdara daiktadeze, todel siuo vezimuku dar nesidomejau...![]()
Mano PIA, tai yra su užsegama užtrauktuku daiktadėže. Viskas pilnai užsisega
Aš taip pat labai patenkinta- turim Naturals, tai iki šiol važiuojam lopšyje, nors mano berniukas ir 73cm.ūgio, bet telpa puikiai su vokeliu. Jokių nusiskundimų taip pat neturiu- važiuojam įvairia danga- važiuoklė puiki. Tikrai manevringas vežimas- ir tarp prekybcentrių lentynų pralendam, ir pasivaikščiojimams patogus. P.S. dabar važiavom ir per sniegą- be problemų!!!
Dzıaugıausı dzıaugıausı ır tık brakst ır kazkas brazka ;) Gyvenu uzsienyje vesiu itariu pas vietinius meistrelius o ka daryt? Ar tie gedimai tik su garsu ar po to dar ir kazkas nutinka??? Siaip gaila jeigu tokia s.... vaziuokle nes tikrai dziaugiausi, bet po tiek komentaru lyg ir laukiau kol kazkas nutiks. NUTİKO ;DDD
Mergyte27 parašė:
Dzıaugıausı dzıaugıausı ır tık brakst ır kazkas brazka ;) Gyvenu uzsienyje vesiu itariu pas vietinius meistrelius o ka daryt? Ar tie gedimai tik su garsu ar po to d…
Pas mus braskejo, o poto ratas nukrito
na galiausiai nerizikavau vazineti ir pamesti naujagymio ant asfalto.
Mergyte27 parašė:
Dzıaugıausı dzıaugıausı ır tık brakst ır kazkas brazka ;) Gyvenu uzsienyje vesiu itariu pas vietinius meistrelius o ka daryt? Ar tie gedimai tik su garsu ar po to d…
Užjaučiu, kad jungiatės į mūsų gretas.... mum pakilkas tik barska, bet dar nekrenta
Sveikos mamytes,
Nors gimdymas dar toli, taciau norime kuo greiciau isigyti norima vezima.
Labai patinka zippy silver plus modeliai, dideli, patogus, lengvai vaziuojasi.
Norime nusipirkti bet panaudota. Taciau niekur nerandame, gal kas galetu pasiulyti vezima Tutis Zippy silver plus 3in1 melynos spalvos? Arba pilkos.
Automobilio kedute nebutina, gali buti su defektais.
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai