Paukščiukas parašė:
Manau visoms tenka vartot. Ir man teko iki plius minus tu 10 sav nestumo tikrai tikrai. Laikinai kai tai tada mane tik dziugino - nesu tokios odoa turejus geros, gr…
Geras
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįPaukščiukas parašė:
Manau visoms tenka vartot. Ir man teko iki plius minus tu 10 sav nestumo tikrai tikrai. Laikinai kai tai tada mane tik dziugino - nesu tokios odoa turejus geros, gr…
Geras
Eivilė parašė:
Gasdinat su tuo estrofem... o jis visoms per ivf taikomas? Nes kol kad man nusimato tik gonal, o paskui prijungs kazka kad pristabdytu ovuliacija. Apie estrofem nem…
Jei gleivine auga gerai ir keliama fet naturaliam/stimuliuotam cikle, estroferm nereikia.
StebuklingaŽaluma parašė:
Aš pasidariau MRT savarankiškai, nes nuojauta mane taip vedė... Echo sakė gyd., jei nežinotų, lengvai praslystų nepastebėta. Nors darinys bene 4 cm. Kepenų fermenta…
Laba, kur atliktote MRT? Po echo aš irgi turiu rekomendaciją MRT arba biopsija. Dėkui!
Sveikos. Kas vartojote Prednisolon del perdideliu NK, kada pradejote gerti jį? Nuo lapkričio paskutinių dienų turėtume pradėti stimuliacija, gydytoja buvo minejus, kad iš anksčiau reiktų pradet gerti, bet jokių vaistų dar nėra išrašyta. Ir tada klausimas dar, ar prieš ciklą kuriam bus stimuliacijos, buvo jums vizitas dar pas gydytoją kad susidėlioti planą, vaistus ir pan ? Nes ciklas prasideda 28d, vizitą turiu 26d. Ar nepervelus vizitas? Gal anksčiau reik vandyt atkelti?😅 Labai supainiojo registratūroje, nes labai nusistebėjo kad ciklo gale vizitui noriu del stimuliacijos konsultacijai... Gal kažką būsiu ne taip supratusi😅🙈
MyHope parašė:
Ar gali nuo prg mausti pilva? 🤔
žinoma
irmyte7 parašė:
Laba, kur atliktote MRT? Po echo aš irgi turiu rekomendaciją MRT arba biopsija. Dėkui!
Affidea Santariškių g.dariausi. Ką Jums mato?
Karolina12345 parašė:
žinoma
O prasau sakykit,jeigu ant tualetinio jo iseina? Nieko tokio? Paguliu kaip rasoma puse valandos. Bet jo isteka vistiek ,randu.
MyHope parašė:
O prasau sakykit,jeigu ant tualetinio jo iseina? Nieko tokio? Paguliu kaip rasoma puse valandos. Bet jo isteka vistiek ,randu.
Nieko tokio
Žinoma, pasekite vis progesteroną tyrimais, ar savinasi.
Karolina12345 parašė:
Nieko tokioŽinoma, pasekite vis progesteroną tyrimais, ar savinasi.
Dekoju uz atsakyma 🦋🌻
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai