StebuklingaŽaluma parašė:
Jetus, dabar su ne kantrumu jaučiu visos forumietės lauksim rytoj iš Jūsų žinių![]()
Aciu labai visoms ❤️ Su jumis bent galiu pasibedavoti, vyras jau nieko nebesupranta ar as cia nescia ar nenescia
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįStebuklingaŽaluma parašė:
Jetus, dabar su ne kantrumu jaučiu visos forumietės lauksim rytoj iš Jūsų žinių![]()
Aciu labai visoms ❤️ Su jumis bent galiu pasibedavoti, vyras jau nieko nebesupranta ar as cia nescia ar nenescia
Frezija parašė:
Aciu labai visoms ❤️ Su jumis bent galiu pasibedavoti, vyras jau nieko nebesupranta ar as cia nescia ar nenescia![]()
Vyrai supranta tik arba "taip" arba "ne", jie nesuvokia, kaip gali būti neaišku. Kaip ir atspalvių neskiria
Sveikos, merginos 😇
Aš iš vaisingumo klinikos su dviprasmiškais jausmais.
Apžiūrėjo su echo ir rado, kad kairysis kiaušintakis prisipildęs skysčio 🥹
Man yra buvęs ektopinis, matomai deformavosi ir dabar po metu va... nors praėjusio vizito metu prieš kokis 3mėn viskas ok buvo.
Gydytoja siūlo stimuliacija, kaip ir buvome suplanavę, bet tada embrioniukus, kuriuos gausime šaldyti ir daryti laporoskopiją, jei tas kiaušintakis toks ir liks. Laporoskopijos metu šalinti kiaušintakį. Min manau 2mėn teks laukti tada 🥹
Skaitau, kad vargiai jis išsivalys pats...
Bet nors tikiuosi gausim embrioniukų dabar, labai tikuosi ❤️
Paskyrė Gonal po 300 ir Luveri 75TV
Turėtų mm ateiti 29 d ir startuosime.
Gal kuri yra dariusi LP per IVF, po kiek laiko rekomendavo kėlimą?
Kiek nežinomybės 🥺
Kai jau apsisprendėme startuoti ir va...susidurėme su kliūtimi.
Lollipops parašė:
Sveikos, merginos 😇
O dėl ko siūlo pirma stimuliuoti, o po to laparaskopiją? Tas kiaušintakis neturi įtakos stimuliacijoms, kaip kad pablogintų ją arba pati kiaušintakį? 🙂 Man liepą darė lp, rugpjucio pabaigoj stimuliavom, o spalio pradžioj pradėjom įkėlimą. Būtų ir anksčiau kėlę, bet reikėjo paslopinti endometriozę po stimuliacijos. ☺️
SvKr parašė:
O dėl ko siūlo pirma stimuliuoti, o po to laparaskopiją? Tas kiaušintakis neturi įtakos stimuliacijoms, kaip kad pablogintų ją arba pati kiaušintakį? 🙂 Man liepą da…
Siūlo stimuliuoti dabar, o laporoskopiją daryti po stimuliacijos, nes mano amžius 40+, tai sako kiekvienas ciklas svarbus, laikas ne mūsų pusėje 😌
Tai tikimės gauti embrioniu pirmiausia, o vėliau tik daryti laporoskopija, tvarkyt kiausintaki, nes manau Lp dalinai irgi kenkia rezervui, o mano AMH ir taip tik 1.10. Ne stebuklai!
Sako sugysi ir galėsime daryti kėlimą
Lollipops parašė:
Siūlo stimuliuoti dabar, o laporoskopiją daryti po stimuliacijos, nes mano amžius 40+, tai sako kiekvienas ciklas svarbus, laikas ne mūsų pusėje 😌
Taip, lp tikrai gali pakenkti rezervui. Nors nera jis toks blogas dar tikrai 😊
Aš prieš pirmą ivf turėjau laparaskopija ir pašalino kiaušintakį dėl besikaupiancio skysčio, buvo kiaušintakis issiputęs. Tada po mėnesinių iškart ivf ir kėlė, vaikutį turiu. Tada amh buvo 0.82. Po 2metu pastojau kiausintakyje, tai pašalino ir antrąjį kiausintakį, nes buvo baisus skausmai ir pan. Tada po pusmečio vėl startavom su antru ivf, šviežiam cikle nekibo, FET nepavyko. AMH buvo 1.01. Ruošiuosi paskutiniam šansų, nes liko 1 už šaldytas embrioniukas.
Mūsų atveju daktarė siūlė viską susitvarkyti ir pirmą laparaskopija daryti. Po to ivf ir t t.
Lollipops parašė:
Sveikos, merginos 😇
Mums dare pirma stimuliacija, tada lp ir fet. Po lp palaukiau gal pusantro menesio ir tada startavom fet. Manau, kad sprendimas geras,nes lp metu gali dar kazka rasti, tada tikrai sumazeja rezervas. Ramiau jauciausi,kai zinojau,kad turime embrionu pakankamai.
greis parašė:
Mums dare pirma stimuliacija, tada lp ir fet. Po lp palaukiau gal pusantro menesio ir tada startavom fet. Manau, kad sprendimas geras,nes lp metu gali dar kazka ras…
Ačiū labai, kad pasidalinote, vistiek toks nerimas dabar, minčių daug galvoje.
Suprantu, kad amžius, kokybė skiriasi. Bet labai įdomu kaip Jums sekėsi. Turiu kelis klausimus?
Kaip Jums pavyko stimuliacija? Kiek kiaušiąlasčių gavote, kaip vaisinosi?
Auginote iki 5 d. ir šaldėte? Kiek pavyko Jums gauti? Ar darėtės genetinius embrionams?
Ir kaip pasisekė Jūsų FET?
Matau, kad sėkmingas buvo kažkuris, nes laukėtės
Gal FET net geresnis sprendimas, nes bus organizamas pailsėjęs po stimuliacijos, LP ir pan.
Gal per tą laiką dar vitaminų pagerti iki FET.
Vėjas10 parašė:
Aš prieš pirmą ivf turėjau laparaskopija ir pašalino kiaušintakį dėl besikaupiancio skysčio, buvo kiaušintakis issiputęs. Tada po mėnesinių iškart ivf ir kėlė, vaik…
Ačiū, kad pasidalinote.
Mano Amh 1.10 šiuo metu. Gydytoja siūlo stimuliuotis, gauti tikimės embrionų, juos šaldyti ir tada po LP sugijus kelti.
Nes mano amžius 40+, tai sako kiekvienas ciklas svarbus ir laikas ne Jūsų naudai.
Ir matyt bijo, kad po LP gali rezervas dar sumažėti.
Dabar dar pergyvenu ir dėl stimuliacijos, kiek pavyks gauti kiaušiąlasąių, kiek apsivaisins ir dar jeigu iki 5 d. augins, kad šaldyti, kas liks. Taip tikiuosi bent 2, kad bent du kartus galima būtų bandyti, jei iš pirmo nepavyks
25 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai