_Rena_ parašė:
Esu skaiciusi, kad labai intensyviai sportuojant issiskiria i raumenis pieno rugstis, kuri patenka i krauja, taip pat ir pienuka. Tai nekenkia kudikiui, bet keicia …
raumenu neskauda, bet treniruote intensivi, zumba lankau
_Rena_ parašė:
Esu skaiciusi, kad labai intensyviai sportuojant issiskiria i raumenis pieno rugstis, kuri patenka i krauja, taip pat ir pienuka. Tai nekenkia kudikiui, bet keicia …
raumenu neskauda, bet treniruote intensivi, zumba lankau
Klausimelis,sunerimusi drauge klausia.
Vaikui maitinamam MP pirma karta buvo duota misinuko (apie 20ml). Po mazdaug triju val maitino MP ir vaikas fontanu didziausiu viska atpyle tik baiges valgyti. As nelabai kompetetinga siuo klausimu,nes mes valgom tik MP. Bet drauge raminu,kad cia gal misinukas kaltas...seip sake jos mergyte niekada taip neatpylinejo
Gal kam nors taip buvo?
O maniskis dievazi desnas kasosi maitinamas...Jis akivaizdziai kandzioja kruti, ko iki siol nedarydavo
visa diena kumstis burnoje, tiek bruka tiek seilejasi. Net ir valgydamas vis taikosi i burnyte pirstus sukisti...Gal siuo atveju padetu kokie nors geliai desnoms??? Ar kas nors ka nors panasaus bandete??? Nes jauciu,kad dar diena kita tokio jo valgymo ir man krutine sutins...
excllusion parašė:
O maniskis dievazi desnas kasosi maitinamas...Jis akivaizdziai kandzioja kruti, ko iki siol nedarydavovisa diena kumstis burnoje, tiek bruka tiek seilejasi. N…
O duodat kokiu kramtuku grauzti? Atsaldytu ir pan? Kad pasikasytu dantenas.
Matajurg parašė:
O duodat kokiu kramtuku grauzti? Atsaldytu ir pan? Kad pasikasytu dantenas.
Duodu...turim ju gal kokius 5, uzvakar dar viena nupirkau Tommee tippee toks kaip soske. Bet kad jis ju rankose dar nesutavalioja. Tik padavei,jau ziurek nukrito, ir vel rankos burnoje
bet perdaug nezyzia,matau kad piktai rankytes grauzia,seilejasi ir tiek...
excllusion parašė:
Klausimelis,sunerimusi drauge klausia.
Vaikui maitinamam MP pirma karta buvo duota misinuko (apie 20ml). Po mazdaug triju…
Mums taip buvo. Daktarams rode net. Pasirodo misinukas netiko
o kiek vaikuciui laiko? gali but beprasidedanti pilorostenoze, del to mus irgi tyre.
excllusion parašė:
Duodu...turim ju gal kokius 5, uzvakar dar viena nupirkau Tommee tippee toks kaip soske. Bet kad jis ju rankose dar nesutavalioja. Tik padavei,jau ziurek nukrito, i…
Yra toks Kamistad Baby gelis, pagooglinkit
Naudojau dukrai .
Topita parašė:
Mums taip buvo. Daktarams rode net. Pasirodo misinukas netikoo kiek vaikuciui laiko? gali but beprasidedanti pilorostenoze, del to mus irgi tyre.
Beveik 5 men mergytei...Nu nzn,man tai cia panasu kad misinukas kaltas. Turbut uzkimso skranduka jai, nevirskino,tada uzvalge at virsaus MP ir te tau fontanas...
excllusion parašė:
Beveik 5 men mergytei...Nu nzn,man tai cia panasu kad misinukas kaltas. Turbut uzkimso skranduka jai, nevirskino,tada uzvalge at virsaus MP ir te tau fontanas...
Oi, 5men. tai tikrai nebus pilorostenozes. Tikrai kaltas misinukas. Mes varem fontaniukais kol atsitaikem misinuka, nes maitinu irgi MP
Topita parašė:
Oi, 5men. tai tikrai nebus pilorostenozes. Tikrai kaltas misinukas. Mes varem fontaniukais kol atsitaikem misinuka, nes maitinu irgi MP![]()
Hmmm...maitinate mp, bet taiket misinuka. Tai cia gal apsispreskit, ar jus maitinate mp ar misinuku. Kam taikyti ta misinuka jei turi pienuko ?
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai