Braskyte111 parašė:
Pas mene wc buvo. Kiek supratau tai tos kurios po cp tai ir palatos buna su wc. Kol sunkiai vaiksciojau tai prausdavaus kriauklei. Net ir galva ploviau ???
As pati gimdziau, bet va su wc gavau. Turbut mazai gimdyviu buvo
Josvainių g. 2, KaunasBraskyte111 parašė:
Pas mene wc buvo. Kiek supratau tai tos kurios po cp tai ir palatos buna su wc. Kol sunkiai vaiksciojau tai prausdavaus kriauklei. Net ir galva ploviau ???
As pati gimdziau, bet va su wc gavau. Turbut mazai gimdyviu buvo
jamaica parašė:
Taip
Oh... Atrodo nebijau to gimdymo, ruošiuosi ir fiziškai, ir morališkai, na, bet kai pamatau aš tas gimdyklas....viskas, kojas nujungia. Ar čia kokia fobija ligoninių, ar čia visur jos tokios 'šaltos ir gąsdinančios'?
Žalia_Mėta parašė:
Oh... Atrodo nebijau to gimdymo, ruošiuosi ir fiziškai, ir morališkai, na, bet kai pamatau aš tas gimdyklas....viskas, kojas nujungia. Ar čia kokia fobija ligoninių…
Ne visur. Kaune turbut tik cia tokios baisios. Bet nepamirskit, kad ne tai svarbiausia. As rinkausi sia ligonine del savo gydytojos (nors gimdziau ne pas ja) ir del to, jog palatoj viena galejau but.
Maziau neskaudes nuo grazios aplinkos tikrai ☺
jamaica parašė:
Taip
Pamaciau ir grizo prisiminimai visi ?? geras ?? nera ten taip baisu...jau vien del to, kad atvarai tokioj busenoj, kad viskas pofig! Bet ten lb karsta buvo atsimenu ??
aves parašė:
Ne visur. Kaune turbut tik cia tokios baisios. Bet nepamirskit, kad ne tai svarbiausia. As rinkausi sia ligonine del savo gydytojos (nors gimdziau ne pas ja) ir del…
Aplinkos nesureikšminu, svarbu tvarkinga būtų. Aš gimdysiu antroje irgi vien dėl savo gydytojos, plius, kad ir mažesnis srautas gimdyvių, tai man irgi prie širdies. Tiesiog, tubūt pamačius tas gimdyklas viskas atrodo realiai ir arčiau, nei gulint namie savo lovoj, atrodo dar taip toooli tas gimdymas
Anzelikangell parašė:
Pamaciau ir grizo prisiminimai visi ?? geras ?? nera ten taip baisu...jau vien del to, kad atvarai tokioj busenoj, kad viskas pofig! Bet ten lb karsta buvo atsimenu…
Jo, karsta ziauriai buvo ir man. Siaip megstu vesu ora ir gaiva, o el.sildytuvas buvo visu pajegumu ijungtas del gimstancio mazylio ☺ veliau tik kazkuri akusere jau prisuko ir aciu jai ?
aves parašė:
Jo, karsta ziauriai buvo ir man. Siaip megstu vesu ora ir gaiva, o el.sildytuvas buvo visu pajegumu ijungtas del gimstancio mazylio ☺ veliau tik kazkuri akusere jau…
Jo sildo specialiai, kad mazylis ateitu i kuo siltesne patalpa, nes juk mumyse tupejo itin karstai ???
14 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai