Cera parašė:
mes Aquadetrim
mes irgi ta pati... tik snd sudaviau ryte ir atpyle visa... tai vel daviau... gal nebus perdozavimas jei jau anas isejo lauk...
Cera parašė:
mes Aquadetrim
mes irgi ta pati... tik snd sudaviau ryte ir atpyle visa... tai vel daviau... gal nebus perdozavimas jei jau anas isejo lauk...
LiepaAura parašė:
pas mus situacija tokia pat kaip ir pas jus,mane kur reikia isleidzia as ji irgi isleidziu,bet dazniausiai einame visi, dabar jau keturi![]()
as irgi bunu gera iki kol man buna geras,atmetu tas dienas kai ne nuotaikoj kuris bunam,tada stengiames vienas kitam nesimaisyti![]()
vaiku auginime mano vyras man idealus,jis moka uzsiimtisu Liepa kaip jie sauteja
grizes po darbo visada ir su mazaje buna,ji su juo visada patenkinta,nu aisku zyzimu irgi pasitaiko,bet,kad verktu,net nakti teva pazadinu jeigu ji nerami ir tada sypsenu maratonas prasideda
su juo visi vaikuciai bendrauja,net prekybcentriuose vaikus snekina,aki pamerkia ir vaikai sypsosi,anksciau juokaudavau,kad visus snekina,o vdrug jo vaikas
![]()
![]()
nu zodziu as ne is tu,kad man vyras ant galvos jotu,nenusileisciau nei per nago juodima,o dar jeigu aiskintu,ka as per diena turiu veikti,tai tiksliai per marmala ir daugiau neaiskintu![]()
va todel ir geros tos vyru dresuros taisykles![]()
jo taisykles idealios
ir lb pritaikytinos
as viena toki, kuris man lipo nat galvos 5m kenciau, kol mete mane, tai zn, db taip dziaugiuos, kad jis ta padare
jei ne jis, db tokio saunaus vyro netureciau, ir vaikelio, ir myliu po keliasdesimt kartu negirdeciau
o maniskiui budavo jei ne fule, tai kase ir atvirksciai, varzybos ant varzybu treniruotes po treniruociu, dar tarpais darbas ir dar vaikus futbola treniruoja... tai namie 0 budavo... bet db per savo fules antra raisti kelio nusitrauke, baiges tada jo fules, kases... db operacijos laukiam... o tik praeita vasara kitai kojai tokia operacija padare
na bet vaikus treniruoja dar... bet savo sake i fule neleis
sako per daug traumu
geriau i kasi
tik beda, kad abu mes zemi, tai vaiko sabonio tiketis ner ko
o snd vyras moksluos, ryt maximai fules taures finala pravedine, zn i mensi karta tik svtgl laisva turi ir ta visa nematysiu jo... nesusitinkam, tai ir pyktis ner del ko
o burbet as moku
tai tuoj indus plauna ar dar ka daro
o as su vaiku lb daug kur varyneju, kad ir cia vietoj, mezgu naujas pazintis, nes neseniai gyvenu, pazindinuos su visom gatvem ir pan
tai su vaiku kasdien kieme bent po 1h
tai buna ir vyrui ramybes
viena reciau kur istrukstu, arba dviese, arba visi 3 kur nors varom
pvz i prekybcentri apsipirkt
o ziurekit, normalu, kad tokio amziaus mazius, valgo kas 4-6h?
o jus saviskiams valgyt po kiek laiko jau siulot, ar laukiat kol pasiprasys?
nes mano va 6.30 pavalge ir iki siol ner jokio triuksmo, muistos vibro kedutei, dairos, ziuri, ka mama veikia, pasteni, paperdzia
ir vsio... nu dar buna pakalba, pasiseileja, paspringsta
Lady_44 parašė:
skiriames..kaip suimt save i rankas?![]()
![]()
![]()
del ko skiriates? kas nutiko? kdl tokios drastiskos priemones iskart? ar cia jau seniai kaupes?
metise parašė:
Nu cia dabar?! cia tavo vyras taip nusprende? nera priezasties del kurios reiktu ishkarto skirtis! apie tai galima shneketis tik esant neishtikimybei ir tai pyrma normaliai pasishneketi... isiskarshciave db esat abudu nurimsit ir susitaikysit, tik pirma nusiramink.. juk jusu angeleliui 3 menesiai, negali buti kad taip eme meile ir ishgaravo... begimas ish namu bedu neishspres, cia manau blogai padarei, ash ankshciau ir isheidavau, bet supratau, kad tai neisheitis....
as seniau irgi begdavau, bet nuo vyro dar neteko, gal kad ner kur
tai nebent vonioj uzsidarydavau... nu blogiausiu atveju esu isvaziavus i trakus ir prie ezero ant suoliuko sedejau
Lady_44 parašė:
snekejau su vyru per tel ilgai...mamos nera, tai dar blogiau mazyle miega..kazkokia nesamone padariau isvaziavau o dabar gailiuosi.as tokia nervuota pasidariau nebesuprantu jau kartais ka darau....galva skauda einu vaistu gersiu ir miegoti, nieks vistiek nepasikeis, rytas uz vakara protingesnis, aciu \jums merginos uz patarimus
va cia jau ramesne kalba
viskas bus gerai
esi pervargus, tai suprantama, ta ir vyras turetu suprast, o susitike viska ramiai isspresit, tik kita syki pasistenk taip toli nebegt
geriau iseik pasivaiksciot, pas drauge, kad nuslugus pykciui galetum grizt pas vyra ir pasikalbet ne tel, nes tas gero neduoda...
na mano ex irgi su mano geriausia drauge susimetes buvo, bet kad ir toliau su juo dar ilgai buvau, sirdi nuoskauda liko visam laikui... tad dabartiniui vyrui jau, o ne draugui, sakau, kad neistikimybes neatleisciau, tad jei nori kitos, daryk, taip kad nesuzn, nes jei suzn, tai oj kaip blogai baigsis!!!
Redute parašė:
labas rytas visoms![]()
musu mazylis saunuolis vel miegojo iki puses 6,o po to kai pradejo guguoti,juoktis visu balsu pavalges,kai paguldciau i lovyte,tai teko pasiguldyti pas save i lova ir teko mums su vyru guguoti kartu koki 20 min,nes mat mazylis pasijuto issimiegojesbet po to staigiai uzmigo ir iki puse 9 leido pamiegoti
bet vistiek jauciuosi neissimiegojusi
reiktu pasidaryti kavytes,gal prabudins ir ziureti "Mamyciu klubas",semtis patirties
![]()
Bet kas darosi su tais vyrais,negi jie taip pasikeicia,kai tampa tevais? Ar mus pacias labai pakeicia motinyste??
Lady_44 stiprybesVakar jau dauguma mamyciu dave patarimu,o siandien nauja diena ir viska paziurek naujomis spalvomis
![]()
maniskis deja nuo 7h taip ir nebeuzmigo... tai iki siol nemiega, gal buvo luzes keliom min... kava irgi isgeriau, tai db nzn, ka reiks daryt... gal namus tavrkyt, bet tingis vienai, nes kai tik pardedu, maziui tuoj ko uzsireikia ir toks tem tvarkimas gaunas...
Vi2te parašė:
o ziurekit, normalu, kad tokio amziaus mazius, valgo kas 4-6h?
o jus saviskiams valgyt po kiek laiko jau siulot, ar laukiat kol pasiprasys?
nes mano va 6.30 pavalge ir iki siol ner jokio triuksmo, muistos vibro kedutei, dairos, ziuri, ka mama veikia, pasteni, paperdziair vsio... nu dar buna pakalba, pasiseileja, paspringsta
![]()
turbut normalu
maniske vakar 20.30 val kaip pavalge, tai 4 ryto pati ja pazadinau...
Vi2te parašė:
cia gal ne vyrus tevyste pakeicia, o mus nuovargis veikia...
gerai matau,as jau viena cia antra lapa rasau ir atsakymo jokio, tai gero savaitgalio visoms, reiks eit veiklos ieskot, arba tv spoksot... gal veliau rasiu cia jusu daugiau![]()
Labas rytas,
PAGALIAU PERSKAICIAU
NEMAZAI CIA PRIRASET, UI
As kiek atsimenu tai po gimdymo tik tas 8 savaites kazkur negalima vonioje ir pan. o sakykit ar tamponus jau galima naudoti, nes man tie paketukai tai ziauriai nepatinka
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai