vada parašė:
pazystami vaizdeliai![]()
mums ir taip buna,as tai vadinu apsikakojima iki ausu
vada parašė:
mums ir taip buna,as tai vadinu apsikakojima iki ausu
vada parašė:
valiau su ramunelem, mums padejo![]()
mums netraiskanoja bet zinau kad padeda,o siaip as mazyli kasdien is ryto su ramunelem apvalau
Kristuciukas parašė:
Mamytes, ka darete, kai traiskanojo jusu kudikiui akytes? Manajai siandien viena pradejo ir nezinau, ka daryti...
Valiau su ramunelem, karts ir s juros vandenuku po kiekvieno miegelio.
vada parašė:
O mes ligoninej gulim del tokio vaizdelio
Fatiga parašė:
Vakaryksciai musu nuotykiai:
ir kaip jums cia ta nelaime nutiko?
Kristuciukas parašė:
Mamytes, ka darete, kai traiskanojo jusu kudikiui akytes? Manajai siandien viena pradejo ir nezinau, ka daryti...
puliavo ir mums viena akyte gal visa men.ir su savo pienu valiau ir su ramunelem ir su virintu vandenuku..buvau pas daktara tai sake kad buna jog nosyje kaupiasi pulinukai sake kai maitini net nzn kaip cia pasakyti
su pirstais per nosyte link virsaus braukti(link akyciu) na kad atseit isstumti tuos susikaupusius puliukus,nzn ar cia tai padejo bet jau nebepuliuoja
vada parašė:
niu va mamukai, baigesi musu miegeliai visa naktimazius jau kelinta nakti is eiles keliasi valgyt, gerai tik tiek, kad ir uzmiega valgydamas
![]()
mano maziuke kai ivedziau miegojimo rezima keliasi nakti 12..3-4..ir 6-7 pavalgyti..o kai uzmigdavom tik 2val tai ismiegodavo iki pat ryto..
senakt man buvo toks nutikimas..kuris mane labai isgazdino,drebejau kaip lapelis..miegu ir girdziu vis kaip maziuke pakosti,tik staiga vos ne dusti pradejo sokau is lovos isikeliau ja i lovyte,man taip pasirode kad ji negali kvepuoti per nosyte( as ir vyras sergam,galvoju susirgo ir ji man jau) begu griudama laiptais i pirma auksta atsinesti snargliatrauki ir juros vandenuko,ipurskiu ir traukiu bet niekas nebega,tai ji man net atpyle,prietemoj issigandau dar labiau nematydama kuom atpyle galvojau skrepliai,vyrui saukiu renkis vaziuojam i greitaja..temp matuoju neturi..poto padaviau papa,tai ji valge,jei neverke valgydama supratau kad gerklytes neskauda..toliau uzmigo tai ir as buvau ant budejimo nuo 4 val negalejau uzmigti,vis stebejau kaip jinai..tai ir nesupratau kas cia jai nutiko..issigandau tai nejuokais...
beja dar turiu klausimuka,mus 25diena skiepino nuo tuberkuliozes,mums viskas gerai,rankytei net nesimato kad buvo durta..ar cia taip turi buti ar nea..nes kai mamytes buvo rasiusios tai ir sasiukas buvo ir puliavo..nes ir gydytoja sake kad puliuos nes turi randukas susidaryti..tai ir nzn dabar ar cia prieme ta skiepa ar nea?
vaikutis parašė:
Sveikos mamytes,
sakykit ar nesiseilioja jusu vaikiukai? mano mazulis pastebiu, kad kartais apsiseiloija, o siandien ryte tai taip stipriai sakyciau pasisielioja nusluostau ir vel..ar cia ismoko taip daryt, ar gal dantukai ne uz kalnu...?
na mano apsiseilyja kai kumsti bando susikisti i burna,siaip ji nesiseileja o burbulus pucia..dantukams gal biski ir ankstoka butu..nors vieniems anksti islenda o kiti ir 8men ju neturi ne vieno
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai