mulia parašė:
Erica26, sveikiname jus su savarankiskais zingsneliais![]()
![]()
![]()
![]()
.
aciu!
mulia parašė:
Erica26, sveikiname jus su savarankiskais zingsneliais![]()
![]()
![]()
![]()
.
aciu!
Erica26 parašė:
stebuklingai pasikele nuotaika.. dave gal 10 buckiu.. ir nuleke pazaist!![]()
saunuoliukas, as savaja buvau uzmikdziusi palikau dukrai ir islekiua su reikalais, po pusvalandzio skambina sako isterija, negali nuraminti, tai teko grizti
snopsike parašė:
saunuoliukas, as savaja buvau uzmikdziusi palikau dukrai ir islekiua su reikalais, po pusvalandzio skambina sako isterija, negali nuraminti, tai teko grizti![]()
nu va !
Erica26 parašė:
laba ryta!mes jau krikscionys!
kavos?
Labas rytas,vakar krisktijot Benuka? kaip sekesi? laukiam foto
mes vasara planuojam krikstynas,tai visus skaitineju ir domiuosi
man geriau arbata negu kava
Bestsaule parašė:
Labas rytas,vakar krisktijot Benuka? kaip sekesi? laukiam fotomes vasara planuojam krikstynas,tai visus skaitineju ir domiuosi
man geriau arbata negu kava
![]()
aha vakar..
sekesi sauniai.. buvo tik artimiausi.. zmoniu ne daug!.. smagu buvo! nuotraukiu ir pati laukiu
butinai ymesiu!
snopsike parašė:
Laba dienele
nmums nakti buvo blogiau, temperatura 38, dvi valandas ant ranku onesiojau, vos gali atsikoseti, sloga didziausia, nusipirkau Stodal, gal pades, skambinau gyd. sake ryt butinain pasirodyti
ohoho! kaip cia taip?
maniskis tai ir visa naktele pradudavo... atsikeliau kaip ufonautas... maza to kad kisasi nosyte.. tai dar r antras dantukas smarkiai verziasi!
neseniai dejau zvakute tai lyg ramesnis... kosmaras! ryt kogero pas daktare eisim.. kaip tik 10 men. ir kaip tik va ligos! vyras nuleke juros vandenio plausim nosyte tik kad jam nepatinka kai traukiu! ziuriu ir gaila darosi! oj tos ligos tai tik vaikus sudirgina daugiau nieko!
Erica26 parašė:
ohoho! kaip cia taip?![]()
![]()
maniskis tai ir visa naktele pradudavo... atsikeliau kaip ufonautas... maza to kad kisasi nosyte.. tai dar r antras dantukas smarkiai verziasi!neseniai dejau zvakute tai lyg ramesnis... kosmaras! ryt kogero pas daktare eisim.. kaip tik 10 men. ir kaip tik va ligos! vyras nuleke juros vandenio plausim nosyte tik kad jam nepatinka kai traukiu! ziuriu ir gaila darosi! oj tos ligos tai tik vaikus sudirgina daugiau nieko!
nesuprantu uzvakar nosyte, gerklyte buvo prikimusi, vakar kositi pradejo, o sianakt baisu. va ir dabar pastoviai ant raku mikdau. maniske nei valyti nei lasinti i nosite nesiduoda.
grazus vyriokas
sveikinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai