Lizzie parašė:
niuim as rytoj lekiu pas giniu savo![]()
![]()
![]()
mes tave oriimsim paguosim ir visa kita sioj temelej vistiek smagu kai i tave demesys
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
o kaip tavo sveikata? nepykina?
Lizzie parašė:
niuim as rytoj lekiu pas giniu savo![]()
![]()
![]()
mes tave oriimsim paguosim ir visa kita sioj temelej vistiek smagu kai i tave demesys
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ugnieška Sirvintos 2012.08.18 parašė:
Jei nepaslaptis kiek laiko jau nepavyksta pastoti?
nuo lapkricio galo bandom, vasario menesi tik saugojausi, nes atidejom vestuves ir pabijojau, kad galiu neilysti i vestuvine suknele
tai taip rimtai ir nedirbam ziuresim kaip bus taip, tik va prisipazinsiu, kad kaskiek erzina, nes pirmasis buvo netyciukas, antras uzkibo is pirmo menesio, o db kaskaip nesiseka
na bet tikiuosi zieminuko sulaukti
Kasharas parašė:
nuo lapkricio galo bandom, vasario menesi tik saugojausi, nes atidejom vestuves ir pabijojau, kad galiu neilysti i vestuvine sukneletai taip rimtai ir nedirbam ziuresim kaip bus taip, tik va prisipazinsiu, kad kaskiek erzina, nes pirmasis buvo netyciukas, antras uzkibo is pirmo menesio, o db kaskaip nesiseka
na bet tikiuosi zieminuko sulaukti
![]()
Dar nelabai ilgai
as manau kad dar tikrai pasiseks ;) kaip sakant jei uzkibo du tai kodel gi negali ir treciasis? ;)
Ugnieška Sirvintos 2012.08.18 parašė:
Dar nelabai ilgaias manau kad dar tikrai pasiseks ;) kaip sakant jei uzkibo du tai kodel gi negali ir treciasis? ;)
![]()
tai jo
kaskaip labai nepergyvenu, vis pasijuokiu, kad laukia, kol tevai atsves svente, mamai negadina figuros, kad tilpciau i suknele
tik va biski keistoka, kad visada bijodavau netyciuko, maziukas uzkibo be jokiu pastangu, o va db neuztaikom
ne bet niekur nesides uzkibs
Kasharas parašė:
Na mano sveikata keista
skauda nugara ir papykina, bet del pykinimo negaliu skustis, nes papykina ir praeina
o vat del nugaros taj jau kenciu..dar krutine labai jautri
o siaip taj viskas lbai gerai
Lizzie parašė:
Na mano sveikata keistaskauda nugara ir papykina, bet del pykinimo negaliu skustis, nes papykina ir praeina
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
o vat del nugaros taj jau kenciu..dar krutine labai jautri
![]()
![]()
![]()
![]()
o siaip taj viskas lbai gerai
![]()
![]()
na svarbiausia nevemi
del nugarytes uzjauciu, tikrai nekas
kai sedi bandei pasikisti pagalve po nugara? man budavo padedavo toks sedejimas
Lizzie parašė:
Nors man meta skaiciuokle, kad gimdyt lapkricio 28d., bet as jauciu kad gimdysiu jei viskas gerai gruodzio 1d.![]()
nes ta diena gimes mano tetis ir vyras
![]()
![]()
![]()
![]()
Labas, Ir aš jungiuosi prie gruodinukų
Man skaičiuoklė rodo lapkričio 24 d, bet irgi manau, kad galiu peršokti ir į gruodžio mėn
Be to, pati esu gimusi gruodžio 1 d, tai būtų puiki gimtadienio dovana
napoli parašė:
Labas, Ir aš jungiuosi prie gruodinukųMan skaičiuoklė rodo lapkričio 24 d, bet irgi manau, kad galiu peršokti ir į gruodžio mėn
Be to, pati esu gimusi gruodžio 1 d, tai būtų puiki gimtadienio dovana
![]()
![]()
![]()
Puiku puiku
Kasharas parašė:
na svarbiausia nevemi![]()
![]()
del nugarytes uzjauciu, tikrai nekas
kai sedi bandei pasikisti pagalve po nugara? man budavo padedavo toks sedejimas
![]()
![]()