2012.01.14 09:39 (prieš 14 m.)
lolu parašė:
Na mano nuomone moteriai yra sutverta gimdyti naturaliai.Toks ispudis, kad moterys tingi ar nenori biski , del leliuko pasistengti. Nes faktas, kad naturaliai gimes leliukas atsparesnis ligoms ir igauna imuniteta, Cp yra silpnesni tuo atzvilgiu. O isankstiniai cp be rimtos priezasties yra " ispindejimas". Ir siaip kiek zinau gyd. vengia daryti Cp be jokios priezasties.Ir tas dakykas, kad moki pinigus ir gauni ka nori ir darai ka nori, tai mane nervuoja. . Va tos moterys, kur tikrai turi rimtu priezasciu ar neisgimdo, tai suprantu, kad daro Cp. O tu, kurios net nepabandziusios ir neturi priezasciu , o is karto praso Cp as nesuprantu. Bet cia mano nuomone!!!
pritariu tau, Lolu... aš irgi esu už natūralų gimdymą... pavyždžiui tikrai ne visos plyšta, o kad ir plyšta, to skaumo nejaučia... aš galiu ir pakentėt dėl tokio džiaugsmo kurį suteiks kūdikėlis, yra vienetai moterų kurios po gimdymų, kaip čia buvo sakoma pabaisėja, nes plyšo ir taip toliau.... Po cezario, patikėkit yra daugiau problemų, turiu šeimoje pavyzdį, viena sesuo gimdė du vaikus natūraliai-jokių plyšimų, atrodo labai gražiai, o kitai darė cezarį-gijimas nėra iš lengvųjų, vis tik pjauna per visus pilvuko odos sluoksnius...infekcijom patekti yra didelis šanasas. Aš už tai, kad pradžiai pabandyti reikia gimdyti, o jei neina, tuomet daro cezarį... Kiek žinau tas skausmas yra momentinis ir greitai pasimirštamas. Tad būkime drasesnės mergaitės.