vaiink parašė:
na smagu kartkartem pavaikyti...maza ka gali kita proga nepasitaikyttik reikia moteriska gudruma ijungti, atsargiai naudotis savo privilegijom
![]()
Reikia but budrioms.
vaiink parašė:
na smagu kartkartem pavaikyti...maza ka gali kita proga nepasitaikyttik reikia moteriska gudruma ijungti, atsargiai naudotis savo privilegijom
![]()
Reikia but budrioms.
vaiink parašė:
![]()
aisku reikia moket
Fantasy parašė:
Ai, tai tavo odinis, tas kur mes ziurinejam, tai nea. Tai taviskis tuo ir skiriasi, nu kaip suprantu, geriau skaitosi toks. Mandresnis.O visa kita man ly…
As 168m tai ir as nesu diduke
zinok visu vezimeliu reguluojas rankenos, man sie patinka vezymeliai vien delto kad lopsys gilus
Smice parašė:
As 168m tai ir as nesu didukezinok visu vezimeliu reguluojas rankenos, man sie patinka vezymeliai vien delto kad lopsys gilus
![]()
Mano 162 cm., na aisku tada.
Nu bus matyt, dar dabar neperkam.
Fantasy parašė:
Mano 162 cm., na aisku tada.Nu bus matyt, dar dabar neperkam.
![]()
Taiva neka mazesne
wildaiva parašė:
Einu as mamukai jau is cia,dar pasedesiu prie tv ir eisim su burbuliu savo miegotjis atkunta pas mane vakarais,kai mamka eina miegucio
gero poilsio ir ra…
Saldziu ir ramiu miegeliu
wildaiva parašė:
Einu as mamukai jau is cia,dar pasedesiu prie tv ir eisim su burbuliu savo miegotjis atkunta pas mane vakarais,kai mamka eina miegucio
gero poilsio ir ra…
Saldziu sapnu tau su burbuliu.
Sveikos moteraites, nebuau gera savaitele cia o jau prirasiusios visko tiek daug
nespeju nei skaityt
Kalbant apie vyrus arba as cia labai jautri ir priekab patapau arbamaniskis nesupratingas labai, nes kimbu prie visko ir paskui aisku susipykstam, o tas kaip labai principingas nenusileidzia, tai kartais taip erzina negaliu, paskui prisimastau visokiu nesamoniu, nei nezinau kartaisi ir kaip elgtis
pykstu ir ant saves ir ant jo, nzn kazkoks labai jau sunkus man sis netumas
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai