Hashkyte parašė:
O stai ir mes 4 men.
Koks grazutis berniukas
Hashkyte parašė:
O stai ir mes 4 men.
Koks grazutis berniukas
shiushia parašė:
Labas Toli, simtas metu nemacius, negirdejuskaip tu?
Musu mergsite sveriama menesio viduryje, tad sverimaj tokie ne pagal datas. Bet da…
sveika, aha, buvau biski palikusi seima
vis perskaitydavau, tik, kad prirasydavot tiek daug, kad nebespedavau atrasyt
su dviem nebe taip paprasta, o ir ligos kaskart tai viena tai kita kabina
puikiai mes tfu tfu tfu, tik va maziuke mazokai sveria. mes irgi sveriames per puse men, tai 3,5men sveria 5,2 kg
ugis 61 cm. kiek jus sveret 3,5men? kaip tu laikaisi?
Labas rytas...Toli uzmirsau as sia savaite buvau drauges berniuko gimtadieni ir ten tokia mergyte buvo...jai dabar 9menesiai o svoris jos 7kg ugis 68....tai tu isivaizduok...maniskei 3men... o sveria 7.5 ir ugis 64....bet nieko sveika guvi mergyte, viskas ok, tiesiog sudejimas toks... sake jai kad ir tos mergytes mama tokia buvo...tai jei vaikas is saves toks smulkus tai ir viskas ok...o kam to svorio bereikalingo....as atvirksciai pergyvenu del savo dukrytes kad per daug sveria....smulkus vaikas nera blogai, cia juk ne liga...jei kraujas geras , tyrimai geri, tai dziaugtis reikia, bus figuringos panos
papaya parašė:
Labas rytas...Toli uzmirsau as sia savaite buvau drauges berniuko gimtadieni ir ten tokia mergyte buvo...jai dabar 9menesiai o svoris jos 7kg ugis 68....tai tu isi…
tai visi taip mane ramina
tikiuosi, taip ir yra, tik va kai as pripratusi prie savo pirmagimio, kuris tokio amziaus jau parsiukas buvo, tai man sunku susitaikyti, kad vaikai gali but tokie skirtingi, ir dar plius kai pediatre isgasdino, kad per mazas svoris... kaip Glorijyte gyvena?
ema7 parašė:
toli o gimet kokio svorio?
3080 g
TOLI parašė:
3080 g
tai 5 men turetumet svert 6kg160g o dabar jau sveret biski virs 5 reiskias viskas ok:)mano ir vaikai skirtingi dukra 9 men buvo tokia kaip sunus 4 men:)nepergyvenk isvis del svorio net neimk i galva
ema7 parašė:
tai 5 men turetumet svert 6kg160g o dabar jau sveret biski virs 5 reiskias viskas ok:)mano ir vaikai skirtingi dukra 9 men buvo tokia kaip sunus 4 men:)nepergyvenk …
aciu
as per daug ir neemiau, bet kai pediatre liepe nebeduot savo pieno, o pakeis i sintetini, pagalvojau, kad ar as nieko verta, ar cia jinai truputi nusisnekejo
TOLI parašė:
aciuas per daug ir neemiau, bet kai pediatre liepe nebeduot savo pieno, o pakeis i sintetini, pagalvojau, kad ar as nieko verta, ar cia jinai truputi nusisnekej…
oi zinok su pediatrem as nzn net esu nusvilus nuo ju jau:(dabar nzn kuom ir pasitiket isivaizduoji mano sunaus ji niekur nesiunte kiek ateidavau sakydavo sveikas drutas bernas bet as sunerimus del kojyciu buvau nes visas siuncia o musu ne(forume paskaiciau kad siuncia pas chirurga)tai seip ne taip issimaldavau siuntimo nors sake viskas jam gerai tai zodziu ketvirtad nuvarem pas chirurga o ji sake reikejo anksciau ateit ribotas klubo sanario atsiverimas ir hipertonusas
liepe pirmad pas neurologe varyt ir namie daryt klubo atlenkimo praatimus,tai blyn kaip galima pediatrais pasitiket esu pikta ziauriai ir mastau pasikeist gydytoja nes dar blyn ka praziures.....taigi pasikliauk tik savimi tu jauti kas maziukei geriauia beja gi jau ne pirmas vaikas tau
papaya parašė:
Koks grazutis berniukas![]()
Aciu
5 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai