MONCELIZA parašė:
kaip keista tai kaip tepineli eme?
Neima tepinelio, Bet kiekviena apsilankyma slapima daro
MONCELIZA parašė:
kaip keista tai kaip tepineli eme?
Neima tepinelio, Bet kiekviena apsilankyma slapima daro
gintariaa parašė:
Neima tepinelio, Bet kiekviena apsilankyma slapima daro![]()
man irgi kiekviena karta dare slapimo tyrimus, teko eit ir i savaite 2 kartus ir abu kart reikejo nest. Bet ir tepineli eme
fikusas parašė:
Labas mergaites tai nepapuoliau i geguze nes mano berniukas jau gime 3,6 kg 55cm. Papasakosiu kaip buvo. Antradieni nakti 12val pradejo vidurius sukti pilva skaudet…
sveikinimai sulaukus savo stebuklelio....
MONCELIZA parašė:
man irgi kiekviena karta dare slapimo tyrimus, teko eit ir i savaite 2 kartus ir abu kart reikejo nest. Bet ir tepineli eme
linkim laimingos nestumo pabaigos ir naujo gyvenimo etapo pradzios
nors jau trecias leliukas, bet manau toks pats laukiamas kaip ir pirmas!!!
gintariaa parašė:
Tu is UK? Cia niekada neziuri, nera reikalo![]()
nu mano daktare irgi nesodina i kede nebent jei pasiskundi kad kas negerai tik tada
dar sodino nes reikejo tyrimus kazkokius paimt ir viskas o dabar tikriausiai tai teks bus visai mazai laiko like
Bageeriki parašė:
linkim laimingos nestumo pabaigos ir naujo gyvenimo etapo pradziosnors jau trecias leliukas, bet manau toks pats laukiamas kaip ir pirmas!!!
aciu na taip kaip ir pirmas ir antras laukiamas, ir dar labiau galvoji kaip viskas bus atrodo kad pirma kart nescia
lina1984 parašė:
Na sekmes Monceliza ryt ir poryt,lauksim ziniu is taves,busi berods 3 jau is musu su leliuku![]()
aciuka , parasysiu merginos tik grizus namie tai kokias 3-4 dienas drasiai ziniu nebus , sekmes ir jums visoms jei kuri anksciau pasigimdyt
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai